Şimdi Ara

1000-1250 Liraya Uygun Android Telefon Arıyorum, Sizce En Uygun Model?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

1000-1250 liraya uygun bir android telefon arıyorum. Tavsiye edeceğiniz telefon modelleri sıfır veya İstanbul/Kadıköy civarındaki 2. el telefonlar olabilir.
    Tavsiye eden arkadaşlar nedenleriyle birlikte yazarlarsa çok memnun olurum, şimdiden teşekkürler!

• Samsung I9070 alabilirsiniz. HTC sen. Ex olabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evo 3D .
  • o değilde neden kimse one x dememiş ?
  • Üstüne 200-250 tl koy One S al derim ben piyasada ki en iyi telefonlardan biri 4.3 inçlik ekran oldukça iyi zaten donanımı falanda ortada ekran çözünürlüğü kalitesi ve beats desteğide bulunur.Evo 3D'nin eksikliği Beats desteği ve Sense 3.6 olması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Üstüne 200-250 tl koy One S al derim ben piyasada ki en iyi telefonlardan biri 4.3 inçlik ekran oldukça iyi zaten donanımı falanda ortada ekran çözünürlüğü kalitesi ve beats desteğide bulunur.Evo 3D'nin eksikliği Beats desteği ve Sense 3.6 olması.

+ 1 one s yurtdışı 1200 e satılıyordu üstelik 1 yıl garantili.ama dikkat et s4 işlemci olsun. Yada bir 200 daha koy yine yurtdışı sgs3. Ben de ikisi arasında gidip geliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence galaxy nexus almalısın. o fiyata s3 veya one x gibi iki amiral gemisinden birisini alamazsın ama en azından nexus almış olursun. güncellemeleri alırsın saf android'in tadını çıkarırsın. zayıf bir cihaz da değildir yani.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    8000 Tl telefon önerisi ?
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şu an cidden güncelleme konusu kafamı çok yoruyor ve bu yüzden de nexus ağır basıyor.

dün kullandım htc one x'i kamera dışa doğru yine sinir oldum, kılıfsız kullanılmaz, vazgeçtim denebilir.
    s3'ü kullanma şansım olmadı henüz ama tek ele rahat oturmama sorunu çok gündemde.
    dediğiniz gibi nexus çok iyi tek eksiği kamera ve 0.3ghz'lik bir işlemci farkı (baz alınan tel. ascend p1) bunun dışında harika.

başınızı çok şişirdim fakat son bir soru lütfen yardımcı olunuz; sizce 14-15 ay garantili ikinci el bir nexus 1050 lira gibi bir fiyat pahalı mıdır?
    veyahut bu tip bir telefonun ikinci eli için -garantili- olması gereken fiyatlar nelerdir? cevaplarınız için şimdiden teşekkürler!

ps: ascend p1 hala bir seçenek olarak kalmalı mıdır?
  • sıfır evo3d al kafan rahat olsun.
  • Sıfır, paralet ithalat Nexus 1.150 TL'ye alınabiliyor. 2. el için 1.050 TL pahalı. 800-900 aralığı daha makul.

Ben de size Nexus öneririm.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.