Bildirim
1000-1300 Lira arası en iyi android ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: nazmi_sak
arkadaşlar kasma olmasın fotoğraf çekimi tatmin edebilcek kadar olsun bana yeterli öyle sürekli oyun oynayan birisi değilim bana bir tavsiyede bulunur musunuz çok kararsızım
G2 al ister oyun ister batarya ister kamera yda stabil sistem.performansi her yonden mutlu eder,suanki fiyati ilede cazip
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
quote:
Orijinalden alıntı: nazmi_sak
arkadaşlar kasma olmasın fotoğraf çekimi tatmin edebilcek kadar olsun bana yeterli öyle sürekli oyun oynayan birisi değilim bana bir tavsiyede bulunur musunuz çok kararsızım
G2 al ister oyun ister batarya ister kamera yda stabil sistem.performansi her yonden mutlu eder,suanki fiyati ilede cazip
kardeşim alabilsem nakit alıcamda ona imkanım yok taksitle vade koydukları için pahalı oluyor.mağazalarda ise 32gb lik fiyatı 1400 den aşağı değil yoksa başından beri benim düşündüğüm ilk telefon g2 -
Iyice bakmamissin
http://www.bizdeuygun.com/LG-G2-D802-36GB_127248.html?utm_source=Akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=teklifli&source=mobil&v=1.10,9
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
Iyice bakmamissin
http://www.bizdeuygun.com/LG-G2-D802-36GB_127248.html?utm_source=Akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=teklifli&source=mobil&v=1.10,9
kardeşim nakit vericek durumum yok düşüf faizli kredi ile almayı düşünüyorum -
Neden illa android
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Xperia ZR var Teknosada.Yada Xperia Z ve Nexus 4.
lg g2 32gb
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X