Şimdi Ara

1000-1300 tl bosh siemens profilo haricinde çamaşır makinesi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    5 yıl önce Siemens S12762 tr çamaşır makinesi aldım. 2015 Ocak ayında su pompası arızası (250 tl), 2015 Haziran ayında inverter kart arızası (400 tl), şu anda güç kartı arızası (330 tl)
    olmak üzere son 6 ay içerisinde 4 adet arıza verdi. Siemens ürünün ayıplı olduğunu kabul etmiyor. 1550 tl ye aldığım cihazda nerdeyse 1000 tl servis parası ödemiş oluyorum.
    Bundan ötürü Çamaşır makinemi çöpe atmayı uygun buldum. Çöpe atacam.

Garanti süresi en az 7 yıl olacak, yedek parçası uygun olacak, siemens türevi ürünler hariç, başımı çok ağrıtmayacak bir ürün tavsiyesi istiyorum.
    Yardımcı olursanız sevinirim.

Saygılar.

• maynatay67 M kullanıcısına yanıt
    Yaşadığınız sorunlardan dolayı bsh grubundan soğurmuşsunuz sizi anlıyorum. Ancak Verdiğiniz fiyat aralığında profilo haricinde başka bir marka tercih ederseniz şu anki makinenizde Yaşadığınız sorunların çok daha fazlasını yaşarsınız. Aslında makineniz oldukça kaliteli bir makine. Bu kadar arıza çıkarması normal değil. Makine hep kartlardan arıza vermiş, çok nemli bir yerde mi çalışıyor ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nemsel bir sorun yok. yeni eve taşındım. Arızalar bundan sonra başladı. Gerilim dalgalanmasından kaynaklandığını düşünüyorum ama servis varistör patlamamış ondan değildir diyor.
    2 kere kart arızası yapması kafamı kurcalıyor. Siemens te ürünün arkasında durmuyor. Değiştirme gibi birşey teklif etmiyor. Bundan sonra tekrar bozulmayacağının da garantisi yok.
    6 ay içerisinde bir makinenin 4 kere arıza yapması çok ta tesadüf değildir. Genel Merkez olayın şans işi olduğuna getiriyor.

Asıl istediğim bozulsa bile yedek parçası ucuz olacak ve garantisi süresi en az 7 yıl olacak bir cihaz. 5 yılda 4 kere arıza yapmayacak bir cihaz tavsiyesi.
    Garanti süresi şu an hiç bir markada 7 yıl değil. Ek Ücret karşılı yerli markalar ve bsh grubu 7 yıla çıkarıyor. Arızalar yeni evinizde olmaya başladıysa dediğiniz gibi Elektriksel bir sorun olabilir ve yeni makine de hassas noktalardan arızalanabilir. Bsh asla olmayacak diyorsanız aeg-electrolux grubunun inverter motorlu modellerine bakabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-E-N-A-N -- 23 Haziran 2015; 12:18:59 >
  • paylaşabileceğiniz tam olarak bir model var mı?
    Electrolux EWF1486GDW2 1500 tl civarında bir model bsh ı aratmayacak kadar kaliteli ve performansıdır. Bir de ewf1286lew modeli var ama piyasada bulmak zor. Onun dışında eğer düşünürseniz profilo cmg140dtr de 1200 tl civarında alınabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.