Şimdi Ara

1000-1300 tl kasa tavsiye (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: vahocan

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

Orijinalden alıntı: Gececi_21

öneri için çok sağol vtn de resim olarak attım böyle bir sistem şekilleniyor 7850 ve povercolorun 7870 i le arasında çok ufak bi fark var
    http://www.vatanbilgisayar.com/powercolor-ax7870-2gbd5-2dhv2-hd7870-edition-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111--ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63150
     1000-1300 tl kasa tavsiye

tmm 7870 pwcolor al o zaman ben sapphire öneriyorum ama sen bilirsin.

SAPPHIRE
    HD7870 GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı
    510 TL

Çok Güzel Olmuş Hayırlı Uğurlu olsun

@Gececi_21
    Hocam Overclock Yapmayı Planlıyorsanız Bilgisiz şekilde Denemeyin Anakart ve İşlemci elinizde falan kalmasın.
    Öncelikle Stok Fan ilede denemeyin Aşırı Ses çıkartır. İşlemci Aşırı derecede yeterlidir İçiniz rahat olsun

teşekkürler.bu işlemciye uygun fiyat olarak ta uygun bi fan önerebilirmisiniz bir de bu kasa yeterlimidir.bütçeyi fazlasıyla geçtim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gececi_21 -- 24 Mart 2013; 21:49:19 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vahocan

quote:

Orijinalden alıntı: bjk__murat

quote:

öneri için çok sağol vtn de resim olarak attım böyle bir sistem şekilleniyor 7850 ve povercolorun 7870 i le arasında çok ufak bi fark var
    http://www.vatanbilgisayar.com/powercolor-ax7870-2gbd5-2dhv2-hd7870-edition-gddr5-2gb-256bit-amd-radeon-dx111--ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=63150
     1000-1300 tl kasa tavsiye

tmm 7870 pwcolor al o zaman ben sapphire öneriyorum ama sen bilirsin.

SAPPHIRE
    HD7870 GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı
    510 TL

Çok Güzel Olmuş Hayırlı Uğurlu olsun

@Gececi_21
    Hocam Overclock Yapmayı Planlıyorsanız Bilgisiz şekilde Denemeyin Anakart ve İşlemci elinizde falan kalmasın.
    Öncelikle Stok Fan ilede denemeyin Aşırı Ses çıkartır. İşlemci Aşırı derecede yeterlidir İçiniz rahat olsun

teşekkürler.bu işlemciye uygun fiyat olarak ta uygun bi fan önerebilirmisiniz bir de bu kasa yeterlimidir.bütçeyi fazlasıyla geçtim.

Kasanızın PSU Hakkında Ne kadar Arasamda Belirgin bir bilgi bulamadım
    Fan Hakkında En Kısa sürede Döneceğim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.