Şimdi Ara

1000-1500 Lira arası Tavsiye ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • GoXVII G kullanıcısına yanıt
    m8s kullanıyorm ama m9 u dah çok beğeniyorum.m8 i alma,m8 son güncellemesini aldı büyük ihtimalle ve önümüzdeki yıl güncelleme almaz.htc 2 yıl destek veriyor güncelleme olarak telefonlarına ve m8 de çıkalı 2 sene oldu.ama m8s m9 dan bile sonra çıktı tavsiyem ikisinden biri size kalmış
  • M5 oneririm m9plustai cipsete sahip 1400e hemde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HTC desire Eye kullanıcısıyım donanım, yazılım ve tasarım kalitesi gerçekten güzel. Eleştirdiğim konular:
    Güncellemelerin biraz geç gelmesi (şuanki sürüm5.0.2 , 5.1 hala gelmedi.)
    Çerçevelerin biraz kalınca olmasına (z2den milimetrik olarak uzun) karşın bataryanın 2600 de bırakılmış olması.
    Benim telefon milimetrik (belki 1 milimetre bile değl, günlük kullanımda fark edilmiyor ben düz zemine koydum da fark ettim) yamuldu. Kılıfsız kullanıyorum ve ön cebimde taşıyorum, muhtemelen yamulma bundan oldu.

G3 bir diğer alternatif olabilir. 2 Arkadaşım da var ikisi de memnundu en son. 2K grafiklere sahip oyunlar ve uygulamalar çıkınca aşırı FPS düşüşleri olacağını söyleyebilirim. Ama 720P ve 1080P görüntülerde sorunsuz çalışıyor. Bataryası ekrandan dolayı G2 kadar uzun gitmiyor. 4K video çekip izlemesi ayrı bir tecrübe tabi. G3 Hakkında bildiklerim bu kadar.

Z2 alabilirsin, kuzenimde var oldukça memnun.

Z3C alabilirsin, ki bana soracak olursan alma: çünkü ekran ayrılması sorunu yaşama ihtimalin var.

Eye hakkında daha fazla bilgi istiyorsan sorabilirsin hocam.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.