Fazla bir özellik falan istemiyorum, normal tv seyretmenin yanında usb'den veya harici hdd'den film izlemek istediğimde herhangi bir sorun çıkarmasın (altyazı, Türkçe karakter desteği veya ses gibi) yeter. Bir de tv'nin yanında uydu alıcısıtavsiye ederseniz çok iyi olur
quote:
Orijinalden alıntı: jas0n_b0urn3
Fazla bir özellik falan istemiyorum, normal tv seyretmenin yanında usb'den veya harici hdd'den film izlemek istediğimde herhangi bir sorun çıkarmasın (altyazı, Türkçe karakter desteği veya ses gibi) yeter. Bir de tv'nin yanında uydu alıcısı tavsiye ederseniz çok iyi olur
samsung 40d5000 sanırım 1500 tl civarı fiyatı nerdeyse bütün formatları destekliyor uydu alıcısına gelince hiremco fx turbo hd 2 önerebilirim
bende yeni evleneceğim dolayısı ile tv bakıyorum. 40" yada 42" mümkünse 42", hdmi dan pcmi bağlayıp filmleri o şekilde izlemeyi düşünüyorum. herkesin takıntısı 100Hz olsun max 1300 verebilirim ancak 1500e önerebileceğiniz ve al bunu asla pişman olmazsın hatta hayır duası edersin dediğiniz bir model varsa onun içinde bütçe zorlarım
quote:
Orijinalden alıntı: hamidowic
bende yeni evleneceğim dolayısı ile tv bakıyorum. 40" yada 42" mümkünse 42", hdmi dan pcmi bağlayıp filmleri o şekilde izlemeyi düşünüyorum. herkesin takıntısı 100Hz olsun max 1300 verebilirim ancak 1500e önerebileceğiniz ve al bunu asla pişman olmazsın hatta hayır duası edersin dediğiniz bir model varsa onun içinde bütçe zorlarım
samsung 40d5000 öneririm nerdeyse bütün formatları destekliyor fiayatı 1500tl civarı ve 100hz