Şimdi Ara

1000-1500 TL ARASI LAPTOP ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dediğim gibi 1000-1500 tl arası bir leptop almayı dusunuyorum .1-2 tane leptop buldum ama kararsız kaldım.
    Kısa leptop linkini verim

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/hp-d4m82ea-g6-2305st-notebook-core-i5-26ghz-8gb-750gb-2gb-156-win8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=65342

http://www.vatanbilgisayar.com/Notebook-Netbook-Tablet/lenovo-59-369705-z580-notebook-core-i5-250ghz-8gb-1tb-156-dvdrw-2gb--w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=66076

lenovoyu dusunuyorum ama freedos olması biraz kafamı karıstırdı Freedos olunca işletim sistemini biz kendimiz windowsdan paraylamı alacaz koysa yanında cd veriyorda bizmi kurulum yapacagız eğer parayla alacaksak 150tl birde ona veremem korsan kullanmak zorunda kalırım onuda sevmiyorum doğrusu.

Kısaca bu leptoplar arasında bır kıyaslama yapabilirseniz birde kendi beğendizin fiyatı uyan bir leptop varsa paylaşırsanız sevinirim.

Leptopu oyun oynamak için alacagım yanlış anlaşılma olmasın.

• 4gb ram ileride yetersiz kalır gibime geliyor benı 3-4 sene idare etmesi lazım mesela msı ile z580 ram hariç aynı ve z580 ram 2 katı verdiklerinde hep ram faul gibime geldi biraz daha aydınlatırsan sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hulk57

4gb ram ileride yetersiz kalır gibime geliyor benı 3-4 sene idare etmesi lazım mesela msı ile z580 ram hariç aynı ve z580 ram 2 katı verdiklerinde hep ram faul gibime geldi biraz daha aydınlatırsan sevinirim.

ram eklersiniz sorun değilki...
  • ram pahalı olmayan ve çok kolay upgrade yapılabilen bir parça o yüzden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hmm peki freedosu biraz açarmısınız işletim sistemini kendimiz parayla alıp bizmi kuruyoruz ?

Ve de eğer ram uprage edecek olursam daha iyi laptoplar mevcut değilmi çünkü laptop arastırırken direk 8gbram 2gbekran kartı olarak bakıyorum Ve hepiniz hallovenın verdiği laptoplarda he fkirmiyiz :S
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    4000 tl laptop önerisi
    5 yıl önce açıldı
    3000 TL'YE LAPTOP ÖNERİSİ
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.