Şimdi Ara

1000- 1500 TL Arası Monitör Tavsiyeleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kendi araştırmalarım ile bu iki monitör arasında kaldım

1. Ürün :http://www.vatanbilgisayar.com/asus-24-vg248qe-1ms-144hz-full-hd-hdmi-dp-3d-gaming-monitor.html

2. Ürün :http://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-vg278hv-1ms-full-hd-144-hz-hdmi-gaming-led-monitor.html

Mağzalarda ki satış danışmanlarının tavsiyeleri veya önerileri bana pek fazla tatmin edici gelmiyor . Gaming bilgisayarım var daha yeni topladım 2 ay olacak 5.500 lira tutunca monitör alacak param kalmamıştı . 2001'den kalma 17inc bir monitör kullanıyorum artık cidden baydı ve playstation 4'ümü salondan kendi odama taşıyacağım . Bu yüzden bir monitör almak istiyorum 1500 TL max fiyat belki 1600 TL olabilir eğer çok tavsiye ederseniz . 144 Hz olmayıp 4k bir monitör alsam sıkıntı yaşarmıyım ? Odam pek büyük değil bu yüzden Logitech Z5500 ses sistemim var bununla birazda film izlemek istiyorum . PS4'te Multiplayer oyunlar vs vs oyunlar oynuyorum . Bilgisayarda Cs , Overwatch , Gta vs vs oyunlar oynuyorum pek fazla bilgisayarda oyun oynamıyorum açıkçası . Genelde film izlemek ve Playstation oynamak için istiyorum monitörü 24inç biraz ufak geldi benim için mağazada bakınca . 27 inç istiyorum . IPS LED Monitörler var onlardan mı almalıyım yoksa 1ms tepkime hızı olan gaming monitörler var yoksa onlardan mı bir türlü karar veremedim .

Vaktini ayırıp yazımı okuyup yardımcı olabilecek tüm arkadaşlarıma çok teşekkür ederim .
    Hayırlı forumlar herkese .

• mg248q yada XF240H bmjdpr alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

mg248q yada XF240H bmjdpr alabilirsin.

24inç hocam ikiside acaba 27 inç almamın bir sakıncası olurmu fps düşmesi vs vs problemleri çünkü MG248 modeli kafama yattı vede benim attığım asuslardan farkı nedir acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krowner -- 11 Ekim 2016; 1:11:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Krowner

quote:

24inç hocam ikiside acaba 27 inç almamın bir sakıncası olurmu fps düşmesi vs vs problemleri çünkü MG248 modeli kafama yattı vede benim attığım asuslardan farkı nedir acaba ?

27inch monitor alıncaksa 1080p alınmaz 2. yi başdan eliyorum.

1. attığın monitor AU'nun ürettiği dünyada ki ilk 144hz panel çok eski ayrıca flicker free yok ve parlaklığı çok fazla gözlerini mahveder.

Mg248q ise daha çıkalı 5-6 ay oldu en yeni AU'nun ürettiği en yeni 144hz tn panel kullanıyor, flicker free mevcut, tasarımı güncel ve free sync destekliyor. MG248Q, vg248q'nun eksiklerinin giderilmiş güncel, yenilenmiş hali diyebiliriz.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Krowner

quote:

27inch monitor alıncaksa 1080p alınmaz 2. yi başdan eliyorum.

1. attığın monitor AU'nun ürettiği dünyada ki ilk 144hz panel çok eski ayrıca flicker free yok ve parlaklığı çok fazla gözlerini mahveder.

Mg248q ise daha çıkalı 5-6 ay oldu en yeni AU'nun ürettiği en yeni 144hz tn panel kullanıyor, flicker free mevcut, tasarımı güncel ve free sync destekliyor. MG248Q, vg248q'nun eksiklerinin giderilmiş güncel, yenilenmiş hali diyebiliriz.

Peki 27 inç bir monitör tavsiye edeermisiniz ? 27 inçler 4k mı olmalı ?

• Krowner kullanıcısına yanıt
    http://www.vatanbilgisayar.com/philips-27-272g5djeb00-genis-ekran-monitor.html
    Dostum 2-3 saat önce aldım yeni kurdum . Her yerde fiyatı 1800-2000 tl civarı Vatana stok sonu diye 1300 tl ye gelmiş .Son 2 tane vardı teşhiri ile birlikte 3 tane .Kaçırmazsan al veya internetten sipariş verebilirsin 27 inch ve 144 h monitör.Fiyatına göre memnun etti tasarımı olsun ürün kalitesi olsun bir kaç olumsuz noktası var ama 1300 tl ye 27 inch 144 h monitör alıyorsun çokta şey etmemek lazım. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdmatac

http://www.vatanbilgisayar.com/philips-27-272g5djeb00-genis-ekran-monitor.html
    Dostum 2-3 saat önce aldım yeni kurdum . Her yerde fiyatı 1800-2000 tl civarı Vatana stok sonu diye 1300 tl ye gelmiş .Son 2 tane vardı teşhiri ile birlikte 3 tane .Kaçırmazsan al veya internetten sipariş verebilirsin 27 inch ve 144 h monitör.Fiyatına göre memnun etti tasarımı olsun ürün kalitesi olsun bir kaç olumsuz noktası var ama 1300 tl ye 27 inch 144 h monitör alıyorsun çokta şey etmemek lazım. :)

hocam bir kaç olumsuz noktası var derken biraz açabilirsiniz eğer sıkıntısız ise sipariş vereceğim bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    https://forum.donanimhaber.com/m_121020815//tm.htm#121021942
    Dostum yazdım buraya okuyabilirsin.Kullanım olarak bir sıkıntısı yok daha karşılaşmadım .Tabi her üründe olduğu gibi bir kaç olumsuzluğu var ama 27 " de bu fiyata bulamazsın bence kaçırma heryerde 1800-2000 arası fiyatı var.Normalde bu monitör denk gelmese bende senin baktığın asusu alıcaktım 24" 144h veya forumdan 2. el BenQ lara bakıyordum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdmatac -- 11 Ekim 2016; 18:42:29 >
    PG248Q modelini incele derim. Verdiğin linklerde tercih yapacak olursan 27" olan fiyat anlamında da uygun ve gayet başarılı model ve yeni üretim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cho35

PG248Q modelini incele derim. Verdiğin linklerde tercih yapacak olursan 27" olan fiyat anlamında da uygun ve gayet başarılı model ve yeni üretim.

27 inç olanını bulamadım hocam. 24 inç olanı 1.900 TL diğer arkadaşımızın söylediği modelde 1.500 TL idi. Eğer 400 TL farkı hakediyor diyorsanız eğer biraz daha yükseltebilirim bütçeyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    27" senin paylaştığın VG278HV olan ondan bahsettim. 1900TL olan 24" 180Hz 1ms segmentinin en dolusu fiyatını hak ediyor. Çok başarılı bir moniör. reel 8 bit panel zorlayabilirsen bütçeni kesinlikle tavsiye ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.