İyi günler.Arkadaşlar 1000 ila 1500 tl arası böyle güzel kasmayan bi laptop arıyorum.Babamın arkadaşına alıcaz da böyle kaliteli olsun işlemcisi hızlı olsun.Ekran kartı o kadar mühim değil ama kaliteli bişey olsun böyle.Yardımcı olursanız çok sevinirim
Bende bu ikisinden birini almayı düşünüyorum. Fujitsu------lenovo
quote:
Orijinalden alıntı: Mephisto7
İyi günler.Arkadaşlar 1000 ila 1500 tl arası böyle güzel kasmayan bi laptop arıyorum.Babamın arkadaşına alıcaz da böyle kaliteli olsun işlemcisi hızlı olsun.Ekran kartı o kadar mühim değil ama kaliteli bişey olsun böyle.Yardımcı olursanız çok sevinirim
KESİNLİKLE TAVSİYEMDİR, İ7 İŞLEMCİLİ GT 645 EKRAN KARTLI BİR MODEL. TAM FİYAT/PERFORMANS ÜRÜNÜ
KESİNLİKLE TAVSİYEMDİR, İ7 İŞLEMCİLİ GT 645 EKRAN KARTLI BİR MODEL. TAM FİYAT/PERFORMANS ÜRÜNÜ
Mübarek önerin için çok sağol da bana 1000-1500 arası lazım bu cihazın fiyatı 1700 lerde böyle azıcık daha ucuz ve performans bilgisayarı önerebilir misin
Mephisto7
kullanıcısına yanıt
Hocam bir araştır indirimini falan yakalarsın belki 200 TL için gidip i5 makina alacağına parayı kıy biraz da uzun vadede kara geç..