Şimdi Ara

1000-1500 tl arası telefon önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar bütçem 1500tl genel olarak internete giriyorum arada oyunda oynatacak ve en önemlisi batarya bana günü çıkartması lazım ben sony düşünüyorum şık duruyor tavsiyelerinizi bekliyorum.

• Benden sana bir z2 tavsiyesi . Kullandım Memnun kaldım tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1500 lira için Sony Xperia Z3c veya Z2 olabilir.

• redmaner kullanıcısına yanıt
    hocam şuan z2 de lolipop ve 4g var mı? ve pili nasıl gidiyor
  • yuksek kullanıcısına yanıt
    Hocam z2,z3 ve z3c arasında ne gibi bariz farklar var olmazsa biraz bütçeyi zoryalıp z3 mü alsam çok kararsızım farkları nedir acaba
  • Reosta33 R kullanıcısına yanıt
    Tabiki ben 4 aydan fazla süredir z2'm de lolipop kullanıyorum . Zaten sony Xperia z ye dahi lolipopu verdi ki android m yi de verecek. Dolayısıyla z2 en az 3 yıl daha güncelleme alacaktır .

Eğer boyut konusunda z3c yi düşünmüyorsanız z2 yi tavsiye ederim. Tabiki z3 ü almanız daha iyi olur ama z2 de sizi pişman etmez. Z3+ çıktığından şuan z3 ucuzlayacakyır. Ama dediğim gibi şahsi kanaatim z2 ya da z3c alın paranız da cebinizde kalsın

• redmaner kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederim hocam yorumunuz için dediklerinizden sonra z2 almayı kesinleştirdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    Z2 ve Z3 farkı bu konuda konuşulmuş. Bence acele etmeden cihazları ve kullanıcı yorumlarını incele, ve eğer görmek mümkünse cihazları bir mağazada birebir görüp aklına yatanı satın al.

mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=97306196&p=1#97306196

Yardım edebildiysem ne mutlu dediğim gibi kendimde z2 kullanıyorum çok uzun süredir O yüzden rahatlıkla tavsiye ettim. Şimdiden hayırlı olsun inşallah

• Huwai p7

• Şahsen ben z3c tercih ederdim. Bu arada iyi niyetle söylendiğinden eminim ama z2nin en az 3 yıl daha güncelleme alması çok ütopik bi durum olur. Şahsi kanaatim z2nin en fazla 2016 sonuna kadar güncelleme alacağı yönünde

• s5
  • Htc desire eye de bakabilirsin

• Lg G2-3

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.