Bildirim
1000-1500 tl arası telefon önerisi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Benden sana bir z2 tavsiyesi . Kullandım Memnun kaldım tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1500 lira için Sony Xperia Z3c veya Z2 olabilir.
hocam şuan z2 de lolipop ve 4g var mı? ve pili nasıl gidiyor -
Hocam z2,z3 ve z3c arasında ne gibi bariz farklar var olmazsa biraz bütçeyi zoryalıp z3 mü alsam çok kararsızım farkları nedir acaba -
Tabiki ben 4 aydan fazla süredir z2'm de lolipop kullanıyorum . Zaten sony Xperia z ye dahi lolipopu verdi ki android m yi de verecek. Dolayısıyla z2 en az 3 yıl daha güncelleme alacaktır .
Eğer boyut konusunda z3c yi düşünmüyorsanız z2 yi tavsiye ederim. Tabiki z3 ü almanız daha iyi olur ama z2 de sizi pişman etmez. Z3+ çıktığından şuan z3 ucuzlayacakyır. Ama dediğim gibi şahsi kanaatim z2 ya da z3c alın paranız da cebinizde kalsın
çok teşekkür ederim hocam yorumunuz için dediklerinizden sonra z2 almayı kesinleştirdim. -
Z2 ve Z3 farkı bu konuda konuşulmuş. Bence acele etmeden cihazları ve kullanıcı yorumlarını incele, ve eğer görmek mümkünse cihazları bir mağazada birebir görüp aklına yatanı satın al.
mobile.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=97306196&p=1#97306196
Yardım edebildiysem ne mutlu dediğim gibi kendimde z2 kullanıyorum çok uzun süredir O yüzden rahatlıkla tavsiye ettim. Şimdiden hayırlı olsun inşallah
Huwai p7
Şahsen ben z3c tercih ederdim. Bu arada iyi niyetle söylendiğinden eminim ama z2nin en az 3 yıl daha güncelleme alması çok ütopik bi durum olur. Şahsi kanaatim z2nin en fazla 2016 sonuna kadar güncelleme alacağı yönünde
s5 -
Htc desire eye de bakabilirsin
Lg G2-3
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X