Şimdi Ara

1000-1500 TL Arası Telefon Önerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Birçok telefonu inceledim araştırdım ancak belli bir noktaya varamadım. Bu raddede önerebileceğiniz telefonları yazabilir misiniz? Kendi kullandığınız telefonlar varsa kullanıcı deneyimlerini duymak çok yararlı olur.

• Arkadaşım merhaba. Günümüzde hemen her telefonun bir kusuru var. Amiral gemileri dahil. Nedeni az çok herkes tarafından bilinir ama ben yineleyeyim. Eğer kusursuz telefon yaparsa üretici bir sonraki çıkacak modelinde sunacak özellik bulamayacaktır. O nedenle sizin bütçeniz dahilinde ihtiyaçlarınızı en çok karşılayacak ve sorunlarını görmezden gelebileceğiniz ürünü almanızı tavsiye ederim.

1500 bütçe ile Huawei mate s ve samsung c7 inceleyebilirsiniz. Ayrıca Xiaomi Mİ5 çok fazla övülüyor. Donanım konusunda övgüyü de hak ediyor ancak telefonu hiç canlı görmediğim için yanlış bir şey söylemek istemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mvpeko -- 11 Aralık 2016; 21:56:48 >
  • mvpeko kullanıcısına yanıt
    Yanıtınız için teşekkür ederim. Ben de şuan daha çok c7'den yanayım ancak kamera performansının düşük olması kafamı karıştırdı. Aynen dediğiniz gibi her telefonun bir eksiği var bu da seçim yapmakta çok zorluyor insanları. Kişisel fikrim; Mi5'in tasarımını beğenmedim, daha doğrusu ekran gövde olarak. Mate S'i inceleyeceğim hemen, tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
  • Fiyatına göre bu algı değişebilir hocam ben mesela 1 aydır moto g4 plus kullanıyorum gayet memnunum orta segmentte bence fiyatına göre en iyi telefon bundan önce s5 kullanıyordum bu kadar memnun kalmamıştım
  • skywalker06 kullanıcısına yanıt
    Moto g4 yurtdışında olan 4 gb ram li olani getirselerdi cok daha iyi olurdu ama yine de cok iyi cihazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yüksel75 -- 12 Aralık 2016; 2:42:02 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yüksel75 Y kullanıcısına yanıt
    Hocam şimdi kullanmadan herkes ramini kötülüyorda bende bundan önce moto g 1.nesil vardı snapdragon 410 1gb rami vardı bir kere donma olduğunu hatırlamam moto g4 plustada şimdiye kadar donma falan olduğunu görmedim kaldıki telefon hafızası ile hafıza kartı birleşik kullandığım halde saf androidli telefonlarda firma arayüzlerine göre ram kullanımı daha düşük olduğu için sıkıntı yaşanmaz zaten ramin fazla olmasının avantajı arkada 50 tane program açık bırakırsın o zaman bişeye benzer ama ben şahsen sürekli uygulama ile işim bitince kapatırım öbür türlü şarjı kötü etkiler
  • skywalker06 kullanıcısına yanıt
    Ben şu an 1. Nesili hâlâ kullanıyorum. Moto g iyidir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.