3D pişirme özelliği var sanırım ikincisinde ve birincisinde yok. Ne tavsiye edersiniz acaba?
Biraz daha para ekleyip bunu alın bence bende bunun üzerinde duruyorum şuanda ocak bakıyorum onada karar verirsem tamamlanacak buharlı pişirme özelliği mevcut 3 duvarındada katalitik temizleme özelliği mevcut bu fiyatlara sadece tek duvarı katalatikler var yinede karar sizin.
akakce.com
Arçelik 9549 CBDS Siyah Ankastre Fırın Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Bende 2 ürün arasında kaldım. Ekstra buharlı pişirme ve katalatik temizleme özelliği var. Yemek pişirme performansı nasıl acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: oZRaGo
Biraz daha para ekleyip bunu alın bence bende bunun üzerinde duruyorum şuanda ocak bakıyorum onada karar verirsem tamamlanacak buharlı pişirme özelliği mevcut 3 duvarındada katalitik temizleme özelliği mevcut bu fiyatlara sadece tek duvarı katalatikler var yinede karar sizin.
akakce.com
Arçelik 9549 CBDS Siyah Ankastre Fırın Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Attığınız sitede de var ama daha pahalı güvenilir ve bayi satıcılarından almaya özen gösterin. ben bir bayiden 1950 tl fiyat almıştım büyük avm bayileri pahalı olur daha sakin semtlerdekilere bakın böylelikle görerek 1800-1900 arasına alabilirsiniz
quote:
Orijinalden alıntı: oZRaGo
akakce.com
Arçelik 9549 CBDB Buhar Destekli Beyaz Ankastre Fırın Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Attığınız sitede de var ama daha pahalı güvenilir ve bayi satıcılarından almaya özen gösterin. ben bir bayiden 1950 tl fiyat almıştım büyük avm bayileri pahalı olur daha sakin semtlerdekilere bakın böylelikle görerek 1800-1900 arasına alabilirsiniz
bu tür satıcılar arasında fark olduğunu bilmiyordum ....genelde hepsiburada n11 gibi yyerlerden alıyorum.
ilonsahiden
kullanıcısına yanıt
Yani fark genelde oluyor satıcının bulunduğu il mağazasının konumu ödediği kira gider vs... Ürünlere yansır ben beyaz eşyalarımı alırken internetden alacaktım 3 - 5 mağaza gezdim her biri ayrı fiyat dedi internet fiyatının 100 200 fazlasına aldım satıcı ile temas kurabiliyor oldum herhangi bir sıkıntıda ulaşabilmek önemli internetten aldıklarımda oldu şikayet var sitesinde şikayetlere dikkat edin derim Google yorumları fake oluyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme