Şimdi Ara

1000-1500 TL Önerileriniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce Motorola Motoluxe kullandım arıza yaptı (daha önceki konuma bakabilirsiniz) para iadesi kararı verildi. Yeni bir telefon arıyorum gözüme çarpan bir kaç telefon var ikinci el olarak da bakabilirim.

Apple iPhone 4S 16 GB 1.700 TL

Nokia Lumia 720 1.000 TL

Motoluxe ilk akıllı telefonum du bir yere kadar beni idare etti ama telefonu kullanırken eksiklik hissetmedim değil beni bir kaç yıl kadar idare edebilecek bi telefon almak istiyorum açıkçası İphone 4S ağır basıyor temiz bi ikinci el bulabilirsem alabilirim ancak, Lumia 720 için görüşleriniz neler arkadaşlar ilk çıktığında hoşuma gitmişti tasarımı kullanan kişiler var mı alınabilir bir telefon mu bu fiyatı ile?

S3ü buraya neden eklemedim tasarımını hoş bulmuyorum ama Android bir telefon önerirseniz inceleye bilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.A -- 8 Mayıs 2013; 21:01:47 >

• tasarım dedin o zaman  1000-1500 TL Önerileriniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnevel92

tasarım dedin o zaman  1000-1500 TL Önerileriniz?

Tasarımına kurban olduğum. Ayrıca +1

• Nexus 4 e bakabilirsin benim bu aralar o dikkatimi çekiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.A

Daha önce Motorola Motoluxe kullandım arıza yaptı (daha önceki konuma bakabilirsiniz) para iadesi kararı verildi. Yeni bir telefon arıyorum gözüme çarpan bir kaç telefon var ikinci el olarak da bakabilirim.

Apple iPhone 4S 16 GB 1.700 TL

Nokia Lumia 720 1.000 TL

Motoluxe ilk akıllı telefonum du bir yere kadar beni idare etti ama telefonu kullanırken eksiklik hissetmedim değil beni bir kaç yıl kadar idare edebilecek bi telefon almak istiyorum açıkçası İphone 4S ağır basıyor temiz bi ikinci el bulabilirsem alabilirim ancak, Lumia 720 için görüşleriniz neler arkadaşlar ilk çıktığında hoşuma gitmişti tasarımı kullanan kişiler var mı alınabilir bir telefon mu bu fiyatı ile?

S3ü buraya neden eklemedim tasarımını hoş bulmuyorum ama Android bir telefon önerirseniz inceleye bilirim.

720 alacagim dersen onun yerine 820 al derim n11 de resmi garantili urun 1060 TL

• HTC One X
    Veya üstteki arkadaşın dediği gibi Xperia SP .
  • quote:

Orijinalden alıntı: KemalAY

HTC One X
    Veya üstteki arkadaşın dediği gibi Xperia SP .

Adam haklı beyler dağılın :D
  • Windows Phone olayından caydım incelemelerde gördüğüm kadarıyla telefonlar iyi gözüküyor ama Android, İOS kadar geniş yazılım desteği yok.

HTC ONE X Tasarım olarak gerçekten çok hoşuma gitti telefon ihtiyaçı hissetmediğim için daha önce araştırma fırsatım olmadı mağara derinmi filan olaylarına girmeyin beyler. Biraz inceledim Nvidia Tegra 3 Cortex-A9 1500MHz Quad-Core işlemci olduğu yazıyor A9 işlemcilerin güç tüketimleri konusunda kötü olduklarını duymuştum bu telefonda da öyle midir? Ayrıca şuan hepsiburada'da 1.749,00 TL olarak gözüküyor HTC One ise 1.998,99 çok agresif bi düşüş olmaz heralde bu telefon da ?

S4 alacağım yer HTC One alırım ali çoşkun sence hangisi daha hoş?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.A -- 9 Mayıs 2013; 21:15:15 >
  • kesinlikle Xperia SP, ön siparişe açıldı 1200 tl hem de,http://www.btsony.com/asp/product/3223/Sony-Xperia-SP-Cep-Telefonu-Beyaz
    ve ayrıca S4 önermem, günlük kullanımda performansı yerlerde takılmalar çok fazla
  • quote:

Windows Phone olayından caydım incelemelerde gördüğüm kadarıyla telefonlar iyi gözüküyor ama Android, İOS kadar geniş yazılım desteği yok.

HTC ONE X Tasarım olarak gerçekten çok hoşuma gitti telefon ihtiyaçı hissetmediğim için daha önce araştırma fırsatım olmadı mağara derinmi filan olaylarına girmeyin beyler. Biraz inceledim Nvidia Tegra 3 Cortex-A9 1500MHz Quad-Core işlemci olduğu yazıyor A9 işlemcilerin güç tüketimleri konusunda kötü olduklarını duymuştum bu telefonda da öyle midir? Ayrıca şuan hepsiburada'da 1.749,00 TL olarak gözüküyor HTC One ise 1.998,99 çok agresif bi düşüş olmaz heralde bu telefon da ?

S4 alacağım yer HTC One alırım ali çoşkun sence hangisi daha hoş?

Ben tasarım ve malzeme olarak değerlendirecek olursam htc one i tercih ederdim bence ikisinide canlı gor eline al öyle karar ver

• quote:

Orijinalden alıntı: Avorlair

kesinlikle Xperia SP, ön siparişe açıldı 1200 tl hem de,http://www.btsony.com/asp/product/3223/Sony-Xperia-SP-Cep-Telefonu-Beyaz
    ve ayrıca S4 önermem, günlük kullanımda performansı yerlerde takılmalar çok fazla

Xperia SP ile Nexus 4 arasında kalmış durumdayım Nexusun avantajları daha fazla gibi geliyor bana 4 çekirdek (1,5Ghz), 2 gb ram iki telefonda gorilla glass var birde işin yazılım kısmı var android 5i ilk olarak nexuslarda görürüz heralde ama işin artıları kadar eskileride var ekran parlaklığı (canlılığı) konusunda kötü yorum yapmışlar sd kart desteği yok ve baktıklarım hep 8gb modellerdi sizler ne diyorsunuz arkadaşlar?

• nexus 4 tasarımı s3den bile kötü. özellikleri iyi. tercih edilebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: tnevel92

nexus 4 tasarımı s3den bile kötü. özellikleri iyi. tercih edilebilir

banada dediğinizin tam tersi geliyor
  • Nexus 4 öneririm.F/P olarak bu model favorimdir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Avorlair

kesinlikle Xperia SP, ön siparişe açıldı 1200 tl hem de,http://www.btsony.com/asp/product/3223/Sony-Xperia-SP-Cep-Telefonu-Beyaz

Xperia SP ile Nexus 4 arasında kalmış durumdayım Nexusun avantajları daha fazla gibi geliyor bana 4 çekirdek (1,5Ghz), 2 gb ram iki telefonda gorilla glass var birde işin yazılım kısmı var android 5i ilk olarak nexuslarda görürüz heralde ama işin artıları kadar eskileride var ekran parlaklığı (canlılığı) konusunda kötü yorum yapmışlar sd kart desteği yok ve baktıklarım hep 8gb modellerdi sizler ne diyorsunuz arkadaşlar?

hocam gorilla glas hepsinde var artık, Xperia SP nin benchmark skorlarına bakmadınız herhalde S3 ün 4 çekirdekli işlemcisini tokat manyağı yaptı çekirdek sayısı önemli değil, A-9 işlemcili telefon almayın artık, Xperia SP Cortex A-15 tabanlı işemciye sahip, ve S3 ten falan da ucuz :)

•  1000-1500 TL Önerileriniz?

Nexus 4 de karar kıldım arkadaşlar tasarımına kurban olduğum :) özelliklerine Buradan bakabiirsiniz 2012 in son kısmında çıkmış olsada benim için yeterli özelliklere sahip tasarımı harika yazılım konusunda google desteği var sıkıntısı yok. Dün teknosada kurcamalama fırsatı buldum gerçekten hoş duruyor hızlı stabil piyasada acamayacağı oyun, uygulama yok 1200 TL ye alınabilecek ne iyi telefon bence.

not:
    resim bana ait değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.A -- 11 Mayıs 2013; 11:25:59 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.