Bildirim
1000-1500 tl oyun laptopu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
-
İnternetten alacaksaniz pm..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende 1200-1500 arasi oyun oynayabilecegim bir model bakiyorum. Marka olarak Asus dusunuyorum. Ve internetten alacagim,diger turlu her modeli bulmak bulundugum yerde zor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: hardday
Bende 1200-1500 arasi oyun oynayabilecegim bir model bakiyorum. Marka olarak Asus dusunuyorum. Ve internetten alacagim,diger turlu her modeli bulmak bulundugum yerde zor.
Yukarıdaki önerilerim sizin için de geçerli. -
bu dediğin fiyat seviyesinde 540m kartlı i5 2430m işlemcili bir leptop lazım sana asus diyorsan yukardaki idealdir sx795r daha yeni model ayrıyeten sx581 modeli var ama sx795 daha ucuz ona nazaran en azından işletim sistemi kurulu -
Yillardir hep 2 site uzerinden alisveris yaptigim icin sanki baska bir sitede sorun olacak gibi geliyor hep. İlk linkte ki urunu pc ye gecince arastiracagim cok tesekkurler. -
quote:
Orijinalden alıntı: Jeak
İnternetten alacaksaniz pm..
direkt satıcıdan düşünüyorum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X