Şimdi Ara

## 1000 Beygirlik Çok Özel Bir Dodge Viper 0 dan 100 km sadece 2.25 saniye ## (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
0
Favori
1.439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: jeandan

almak lazım bi tane

harbi lazım valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: PNR05

quote:

almak lazım bi tane

harbi lazım valla

Gitmişken bi tanede bana Alın..

Teknik degerler Dogruysa Arac Cidden cok hızlı olmus...Tebrink...

• super bi araba ama bende o arabaı alcak para olsadı ohooho
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuSuB@sA

quote:

Orjinalden alıntı: PNR05

quote:

almak lazım bi tane

harbi lazım valla

Gitmişken bi tanede bana Alın..

Teknik degerler Dogruysa Arac Cidden cok hızlı olmus...Tebrink...

bana 5 tane alın
    1i bana
    diğeri bana
    diğeri bana
    diğeri bana
    diğeride bana

• süper
  • ben alırsam veyron alırım yaff motor gücü beni temsil ediyo (1001!!)

ya bırakın ark..lar bunlarda bişey mi bizm türklerin pembe m3 ü 1100hp varmı onu geçebilin isterlerse viper a dördüz turbo taksınlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: alper1001

ben alırsam veyron alırım yaff motor gücü beni temsil ediyo (1001!!)

ya bırakın ark..lar bunlarda bişey mi bizm türklerin pembe m3 ü 1100hp varmı onu geçebilin isterlerse viper a dördüz turbo taksınlar

pembe m3 efsane yav.. o artık özel jetlerle kapışıyo.. asıl bi alet vardı discovery de yapıyolardı.. adam aynen böyle anlatıyo;
    "... aracın gaz pedalını dururken profesyonel bi şekilde basarsanız ibrenin 90 a geldiğini anlayamazsınız bile...""" hönk dedim ya.. hani bi program var.. adamlar motoru bile özel yaptırıyolar.. sadece kasa hurdadan alınıyo.. işte onda izledim.. psiko-manyak bişedi..

• SIkıyorsa turbo eklemeden yapsınlar 1000HP''in urettigi torku yada 0-100'e ulashma suresini (0400de olabilr)

Turbo eklenmeden en teknolojik,kısaca enlerin arabasi Mclaren*... 600+HP'le neler yaptıgı ortada yada f50 ..

Önemli olan turbo eklemeden bisiler yapmak yoksa gerisi hava civa gaz...

((aslında yerli bir markada ozel bir seri uretse yılda 5-10 tane satmak ıcın 1000 1200 hp ciwaribir araba
    uretse ne kadar cok sukse yapar,,
    ahh ahh isim gucum olamyacak abd'de ki adamlar gibi kendi garajımda yapacam,
    tabi burda parca bulabilirsek )) ....

*(F1/GT/LM/GTR)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zatara

SIkıyorsa turbo eklemeden yapsınlar 1000HP''in urettigi torku yada 0-100'e ulashma suresini (0400de olabilr)

Turbo eklenmeden en teknolojik,kısaca enlerin arabasi Mclaren*... 600+HP'le neler yaptıgı ortada yada f50 ..

Önemli olan turbo eklemeden bisiler yapmak yoksa gerisi hava civa gaz...

((aslında yerli bir markada ozel bir seri uretse yılda 5-10 tane satmak ıcın 1000 1200 hp ciwaribir araba
    uretse ne kadar cok sukse yapar,,
    ahh ahh isim gucum olamyacak abd'de ki adamlar gibi kendi garajımda yapacam,
    tabi burda parca bulabilirsek )) ....

*(F1/GT/LM/GTR)

Evet mesela 1100 BG Sahin "special edition".

• Anadol, anadol... Cok daha seksi araba... Hem klasik... 3 kapi sport anadol alacan, 1000 beygire gerek yok hem, 400 beygir yapacan... Hem cok guvenli araba... Kaza yaptiginda araba kiriliyor parcalaniyor, sen icinden ucuyorsun... Arac seni icerde sıkıstırmıyor.... Ucar var ya... Cok eglencelı olur...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.