Teknik degerler Dogruysa Arac Cidden cok hızlı olmus...Tebrink...
super bi araba ama bende o arabaı alcak para olsadı ohooho
quote:
Orjinalden alıntı: TuSuB@sA
quote:
Orjinalden alıntı: PNR05
quote:
Orjinalden alıntı: jeandan
almak lazım bi tane
harbi lazım valla
Gitmişken bi tanede bana Alın..
Teknik degerler Dogruysa Arac Cidden cok hızlı olmus...Tebrink...
bana 5 tane alın 1i bana diğeri bana diğeri bana diğeri bana diğeride bana
süper
ben alırsam veyron alırım yaff motor gücü beni temsil ediyo (1001!!)
ya bırakın ark..lar bunlarda bişey mi bizm türklerin pembe m3 ü 1100hp varmı onu geçebilin isterlerse viper a dördüz turbo taksınlar
quote:
Orjinalden alıntı: alper1001
ben alırsam veyron alırım yaff motor gücü beni temsil ediyo (1001!!)
ya bırakın ark..lar bunlarda bişey mi bizm türklerin pembe m3 ü 1100hp varmı onu geçebilin isterlerse viper a dördüz turbo taksınlar
pembe m3 efsane yav.. o artık özel jetlerle kapışıyo.. asıl bi alet vardı discovery de yapıyolardı.. adam aynen böyle anlatıyo; "... aracın gaz pedalını dururken profesyonel bi şekilde basarsanız ibrenin 90 a geldiğini anlayamazsınız bile...""" hönk dedim ya.. hani bi program var.. adamlar motoru bile özel yaptırıyolar.. sadece kasa hurdadan alınıyo.. işte onda izledim.. psiko-manyak bişedi..
Önemli olan turbo eklemeden bisiler yapmak yoksa gerisi hava civa gaz...
((aslında yerli bir markada ozel bir seri uretse yılda 5-10 tane satmak ıcın 1000 1200 hp ciwaribir araba uretse ne kadar cok sukse yapar,, ahh ahh isim gucum olamyacak abd'de ki adamlar gibi kendi garajımda yapacam, tabi burda parca bulabilirsek )) ....
Önemli olan turbo eklemeden bisiler yapmak yoksa gerisi hava civa gaz...
((aslında yerli bir markada ozel bir seri uretse yılda 5-10 tane satmak ıcın 1000 1200 hp ciwaribir araba uretse ne kadar cok sukse yapar,, ahh ahh isim gucum olamyacak abd'de ki adamlar gibi kendi garajımda yapacam, tabi burda parca bulabilirsek )) ....
*(F1/GT/LM/GTR)
Evet mesela 1100 BG Sahin "special edition".
Anadol, anadol... Cok daha seksi araba... Hem klasik... 3 kapi sport anadol alacan, 1000 beygire gerek yok hem, 400 beygir yapacan... Hem cok guvenli araba... Kaza yaptiginda araba kiriliyor parcalaniyor, sen icinden ucuyorsun... Arac seni icerde sıkıstırmıyor.... Ucar var ya... Cok eglencelı olur...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme