Şimdi Ara

1000. den geri saymaca (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
0
Favori
1.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 994 uçmuş
  • 9yüz8en2ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: .sümüklü.

burada mesaj sayın artmıyoki

quote:

Orjinalden alıntı: Metalli Head

ABi resmen msj sayısını çoğaltmak için açılmış topic

• adminlerden ricam esas gereksiz boşuna yer kaplayan topic budur kilitleyin gitsin bu ne yaa
  • son zamanların en gereksiz topici olmuş bu...
  • 981
  • quote:

Orjinalden alıntı: masterr

adminlerden ricam esas gereksiz boşuna yer kaplayan topic budur kilitleyin gitsin bu ne yaa

şikayet et butonu var görmüyormusun ona basarak adminlere durumu iletebilrsin. ama sen önce kendine çeki düzen ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufk -- 3 Haziran 2006; 0:36:34 >

• quote:

Orjinalden alıntı: yusufk

quote:

adminlerden ricam esas gereksiz boşuna yer kaplayan topic budur kilitleyin gitsin bu ne yaa

şikayet et butonu var görmüyormusun ona basarak adminlere durumu iletebilrsin. ama sen önce kendine çeki düzen ver

benim açtığım topicler bence gerekli ki açıyorum
    bence gayet düzgünüm böyle düşünmesem böyle davranmam ztn
    ayrıca adminlare şikayet etmemim sebebide görmek gereksiz topicler ne kadar süre kalıyor bu forumda

• yediyüzdoksansekkiz
  • 980
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: yusufk

quote:

benim açtığım topicler bence gerekli ki açıyorum
    bence gayet düzgünüm böyle düşünmesem böyle davranmam ztn
    ayrıca adminlare şikayet etmemim sebebide görmek gereksiz topicler ne kadar süre kalıyor bu forumda

burası onların sitesi onlar admin veya mod yekileri var ve diledikleri gibi kullanırlar sen onlrın kurallarına uymak zorundasın kimse seni burda zorla tutmuyor. istemiyorsan girme kimseyi sorgulamaya hakkın yok.
    madem görmek istiyorsun nekadar kalıcağnı ""adminlerden ricam esas gereksiz boşuna yer kaplayan topic budur kilitleyin gitsin bu ne yaa"" nedemek oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusufk -- 3 Haziran 2006; 1:04:09 >

• baba "lütfen 1000 tane mesaj atında güzel görünsün topic" diye topic açsan kafiydi.biz atardık yinede ama neyse...dokuzyüzyetmişdokuz
  • 978

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christina -- 3 Haziran 2006; 1:28:56 >
  • konu kilitlenir boşa uğraşmayın
  • 977
  • 976
  • dön başa 1000
  • 975
  • boş zamanlarınızı iyi değerlendirin...
    böyle şeylerle değil tabii
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.