Bildirim
1000 Liraya iphone 5
Apple M4 çipli iMac Hepsi-Bir-Arada Masaüstü Bilgisayar: 8 çekirdekli CPU, 8 çekirdekli GPU, 24 inç Retina Ekran, 24 GB Birleşik Bellek, 512 GB SSD Depolama, Uyumlu Aksesuarlar. Gümüş Rengi : Amazon.com.tr: Bilgisayar
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DL6L7WY1
17 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Hocam araştırın internet sitelerinden ve telefonculardan.
1000TL olmasa bile 1100TL'ye bulabilirsiniz gibime geliyor. -
Bende çok baktım bulunmuyo temiz bir 5 için 1150 tlyi gözden çıkarman lazım ki oda her zaman denk gelmiyo şuan için 1250-1300 tlden aşağı temiz garantili cihaz yok. Ha benim garantiyle işim yok riske girer yurt dışı cihaz alırım diyosan bulabilirsin 1000 tlye var ama 2. el cihaz sonuçta hem 1000 tl verip hem yarın öbür gün bataryasının ömrü azalır , ekranı sararır , bilmem neresi arıza yapar kalırsın ortada. 4. İphonumu kullanıyorum ilk ikisi donanım anlamında bozulmuştu durduk yere.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: cedric...
Bende çok baktım bulunmuyo temiz bir 5 için 1150 tlyi gözden çıkarman lazım ki oda her zaman denk gelmiyo şuan için 1250-1300 tlden aşağı temiz garantili cihaz yok. Ha benim garantiyle işim yok riske girer yurt dışı cihaz alırım diyosan bulabilirsin 1000 tlye var ama 2. el cihaz sonuçta hem 1000 tl verip hem yarın öbür gün bataryasının ömrü azalır , ekranı sararır , bilmem neresi arıza yapar kalırsın ortada. 4. İphonumu kullanıyorum ilk ikisi donanım anlamında bozulmuştu durduk yere.
Bence 2. ele bu kadar soğuk yaklaşmayın sonuçta elektronik şans işi kutudan sıfır çıkan telefonlarda ne arızalar oluyor görüyoruz. -
Bulunur dostum , normal bir rakam hatta fazla . 800 lıraya bıle bulunabılır, paraya sıkışmış tipler oluyor onlardan ucuza kapatabılırsın. Acımak yok tabiki aglasada ınlesede 800 lıra canlı dıceksın. Kendını sıkıştırırken düşünücek satan vatandaş -
quote:
Orijinalden alıntı: dbmaster
Bulunur dostum , normal bir rakam hatta fazla . 800 lıraya bıle bulunabılır, paraya sıkışmış tipler oluyor onlardan ucuza kapatabılırsın. Acımak yok tabiki aglasada ınlesede 800 lıra canlı dıceksın. Kendını sıkıştırırken düşünücek satan vatandaş
Kusura bakma da 800 tl ye temiz garantili 4S bile zor bulunuyor
Usta herkes paranın peşinde, Trük milleti aç zaten. Telefoncu 5 i 800 lıraya alıyor ancak. -
telefonculaa yaklaşma, benim yurt dışı kayıtlı tertemiz full kutulu iphone 5 me 700 lira fiyat verdiler, vicdansızlar 1200 den aşağıda istemezler satarken, bende internetden 1000 liraya aynı gün satdım, iyice araştır bulursun -
quote:
Orijinalden alıntı: dbmaster
Usta herkes paranın peşinde, Trük milleti aç zaten. Telefoncu 5 i 800 lıraya alıyor ancak.
Telefoncular ölücüdür kardeş uzak dur kar edemeyeceği telefonu almazlar çok zorda kalmadıkça kimse gitmez zaten ölü fiyatına alıyorlar
quote:
Orijinalden alıntı: Schnitter
quote:
Bence 2. ele bu kadar soğuk yaklaşmayın sonuçta elektronik şans işi kutudan sıfır çıkan telefonlarda ne arızalar oluyor görüyoruz.
Açıkcası 2. el daha avantajlı soğuk değilim ama temizini bulmak zor oluyo 1000 tl veripte 1,5 yıl kullanılmış ömürünün yarısını tamamlamış cihaz almakta istemiyo insan. Bir de kişi kendinden bilir işi benim iphonum denize düştü 2 ay önce kuruttum çalışmaya başladı sorunsuz şuan eskisi gibi çalıyo ama sorun çıkarmayağının garantisini kimse veremez daha 1 yıl daha garantisi var denize düştüğünü söylemeden satsam satarım değerinde ama vicdanım el vermez hak yemekten korkarım döner dolaşır sahibini bulur haram mal. Ama herkes senin benim gibi değil işte o bakımdan 2. el=?.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Schnitter
quote:
Bence 2. ele bu kadar soğuk yaklaşmayın sonuçta elektronik şans işi kutudan sıfır çıkan telefonlarda ne arızalar oluyor görüyoruz.
Açıkcası 2. el daha avantajlı soğuk değilim ama temizini bulmak zor oluyo 1000 tl veripte 1,5 yıl kullanılmış ömürünün yarısını tamamlamış cihaz almakta istemiyo insan. Bir de kişi kendinden bilir işi benim iphonum denize düştü 2 ay önce kuruttum çalışmaya başladı sorunsuz şuan eskisi gibi çalıyo ama sorun çıkarmayağının garantisini kimse veremez daha 1 yıl daha garantisi var denize düştüğünü söylemeden satsam satarım değerinde ama vicdanım el vermez hak yemekten korkarım döner dolaşır sahibini bulur haram mal. Ama herkes senin benim gibi değil işte o bakımdan 2. el=?.
Tabi bir de güvenilir insan meselesi var o yönden haklısınız.
-
Biraz Daha Koy Daha Temiz Bişey Alırsın SWAP Bulursan Tadından Yenmez Ama Oda 1000 TL İmkansız. SWAP En Az 1.250 TL 1.300 TL "dir -
800 e bulan arkadaş sen bana bul 10 tane alıcam forumun huzurunda yemin ederim 8000 tl ye 10 tane alıcam 1000 lirada sana bahşiş atıcam ama bulamassan eşşek gibi anırırsın ok ?
Ben telefonculara götümüştüm.1150 falan vermişlerdi 2-3 ay önce.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KediTartaklayanBodyciFare -- 19 Temmuz 2014; 9:54:20 >
quote:
Orijinalden alıntı: yunus626emre
Hocam araştırın internet sitelerinden ve telefonculardan.
1000TL olmasa bile 1100TL'ye bulabilirsiniz gibime geliyor.
+1.
İyice temizleri 1250 tl.
Ama bence 5c bakın 5'ler birazcık sorunlu ve pilleri az gidiyor.5c ler daha iyi. -
1000 tlye satarım 5i pilinden bıktım çünkü garantisi devam ediyo
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X