Şimdi Ara

1000 Liraya Kadar Woofer Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi woofer'ımı değişmek istiyorum şuan sieerra srp15 kullanmaktayım. model yükseltmeye karar verdim fakat kararsızım 1000 tl ye kadar ton kalite ve şiddet beklentilerim var. bildiğiniz marka model varsa önerilerinizi bekliyorum. amfi audison vrx 1.500.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AstraGTC -- 17 Nisan 2013; 13:04:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AstraGTC

Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi woofer'ımı değişmek istiyorum şuan sieerra srp15 kullanmaktayım. model yükseltmeye karar verdim fakat kararsızım 1000 tl ye kadar ton kalite ve şiddet beklentilerim var. bildiğiniz marka model varsa önerilerinizi bekliyorum. amfi audison vrx 1.500.

Bu subwoofer ile istediğin verimi alırsın subu köprüle rahat rahat kullan:http://www.aktepesound.com/?urun-2096-SOUNDMAGUS-FY-08-12-30CM-SUBWOOFER.html
  • KARDES RE AUDIO FOCAL kicker onerilerinde bulunabilir ama ne tur muzik dinliyorsun spl amaclimi sq amaclimi kullancaksin....

bunlarda onemli detaylar
  • 38lik yerine tek 30luk takma memnun kalmazsin ama 2 30luk takabilirsin daha tatminkar olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hoparlör ve mid güçlüyse l7 güçsüzse l7 bass vuruyo sesi kesiyo
  • hocam 2 tane RE AUDİO SEX 15 al güzel litreli bir kabin yap bak bakalım hem ton hem şiddetli harika olur
  • ton kalite şiddet port lu kabin CVX 15 KICKER
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    500 tlye kadar oto teyp önerisi
    3 yıl önce açıldı
    400 Liraya kulaklık önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.