Şimdi Ara

1000 TL altı tablet Huawei T3 mi Samsung Tab A 7.0 mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 sene boyunca hiç sorun çıkarmayacak, hayalet ekran sorunu ve kasma takılma olmayacak, içine hafıza karttan bolca torrent film dizi indirebileceğim bir tablet arıyorum. Oyun amaçlı değil, YouTube ve basit pdf işlemlerini görse de yeter.

Samsung’un ismine güveniyorum daha önce kullandığım da oldu ve 2-3 sene hiç problem çıkartmadı. Huaweiyi ise hiç kullanmadım ama özellikleri kağıt üzerinde güzel duuyor. Ama Samsung hariç android tablete ön yargım var Casper Lenova gibi sürekli takılma kasılma problemleri olan markalardan.

Sizce hangisi alınmalı 2 sene boyunca sorun çıkartmayacak, kasmayacak, çok ısınmayacak ve hayalet ekran sorunu çıkmayacak bir cihaz?

https://www.epey.com/tablet/karsilastir/48841-127630/samsung-galaxy-tab-a-7-0-2016_huawei-mediapad-t3-10/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dantesneo -- 12 Mayıs 2019; 23:27:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben 1050 TL ye Huawei T5 modelini aldım. T3 yerine kesinlikle T5 al derim.
  • Merhabalar.

T3 tablet kullananlar yorum yapabilir mi? Ben de almayı düşünüyorum pdf okuma ve arada nadir internetten bir şey izlemek için kullanacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Tab s 10.5 ve note pro 12.2
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.