Bildirim
1000 Tl ALTI TELEFON ÖNERİSİ
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
gmd2 saf android olduğu için tercih edebillrsiniz ama benim tercihim zenfone 5-6 dan yana kamera bakımından ikiside iyidir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Gmd2 sd kartlı modeli yok henüz 16 gb dahili hafızadanda 10 gb veriyor zaten kullanıma bildiğim kadarıyla . Bu biraz sıkıntı olabilir bana . Zenfone lar dışında ne önerirsiniz
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
gmd elite lite ve casper via v8c olabilr
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Xperia sp,Xperia M2,Moto G,G2 Mini bak -
quote:
Orijinalden alıntı: YanlışNota
Önümüzdeki günlerde telefon almayı düşünüyorum . Daha çok film müzik fotoğraf için kullanıcam oyunda oynayacagım tabiki ama ikinci plan. Gm d2 düşünüyodum sd kart sıkıntısı var önerilerinizi bekliyorum .
Ben de çok kararsız kalmıştım sırf 16GB ilerde yetmezse diye GM-D2 almadım aslında diğer özellikleri bakımından iyi bir telefon bende GM-D1 vardı zaten (eşime verdim) yerine RAM 2 GB olsun diye Casper Via V8c aldım; ilk hafta içinde yoğun kullandım memnunum şimdilik, bir araştır derim.
Müzik için alıyorsan elinde kaliteli kulaklık vardır diye düşünüyorum yoksa V8c'nin kulaklığı vasat bilgin olsun.
Bir de yeni android telefon alıyorsan artık 1 GB RAM'li olmasın bence.
900 TL maks. bütçeye göre V8c dedim yoksa benim de gönlümden Xperia Z veya Z2 geçmiyor değil :)
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- kaçak telefonun orjinal olduğunu nasıl anlarız
- arama kaydetme özelliği olan telefonlar
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- eminönü doğubank telefon fiyatları
- pwm dimming nedir
- telegramda video nasıl izlenir
- play protect nedir
- device health services nedir
- xiaomi whatsapp sorunu
- telefon önerileri 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X