< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
1000 TL BONUS KAMPANYASI ( Garanti BBVA Yeni Müşteri Kampanyaları ) (2. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
selamlar NFC şart mıdır mobil üyelik için? teşekkürler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen hafta alıp 500 tl üzeri tek seferde alışveriş yaptıysanız 500 tl bonus yüklenecek 25 ocakta hesabınıza önceki kampanyadan yaralanırsınız otomatikmen.
- 1 - 31 Aralık tarihleri arasında Garanti BBVA dijital kanallarından temassız müşteri olma teknolojisiyle Garanti BBVA'lı olan* ve Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvuruları onaylanan kişiler, ilgili kartlarıyla 20 Ocak’a kadar e-ticaret firmalarında yapacakları tek seferde 500 TL ve üzeri ilk harcamaya 500 TL bonus kazanacaktır.
-
Bonus Yıllık 215,50 TL
-
Garanti mobile giriş yapabiliyorsanız müşterisinizdir yararlanamazsınız.
-
Riske atmayıp bonus trink alır sonra yukarıda bahsettiğiniz kartıda alıp sonra bonus trink kapatırdım.
-
Bu kampanyada sadece bonus (aidatlı) kartlar kampanyaya dahil genel anlamda ise axess free öneririm.
-
Garanti mobile giriş yapabildiğiniz için yaralanamazsınız siz müşterisiniz.
-
Hocam hemen yansıyor mu aidat? Kampanyadan yararlandıktan sonra kapatabilir miyiz aidat yansımadan?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bonus Gold 12. Ayda aidat yansıyor. Normalini bilmiyorum.
-
Yok giremiyorum hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yanlış o 2022 ücreti.
2023 ücreti 359 TL oldu.
Ben de onu diyorum. Bir hafta önce 500 lira verdiğin müşteriye bir hafta sonra 1000 lira vermek saçmalık. Neyse, bunu anlayabilecek bir Türk firma tanımıyorum. O yüzden de uğraşmayacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Müşteri olanlar mobilde kampanyalar kısmında gözüküyormu kampanya gözükmüyor bende
şuan üye olup gün içerisinde kullanabilir miyiz acaba? deneyen var mı? daha önce herhangi bir garanti bankası üyeliğim yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Eski kimlikle olsaydı keşke:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Artık eski kimliği hiçbir bankacılık işlemlerinde kullanamayacaksınız haberiniz olsun 👍quote:
Orijinalden alıntı: WaBoSe
Eski kimlikle olsaydı keşke:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şimdi eskiden garanti hesabımızın olup olmadığını hatırlamıyorum,e devlet üzerinden kontrol ettiğimizde de garanti bankasından hesap çıkmıyor,yani e devlet e güvenebilir miyiz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X