Şimdi Ara

1000 tl civarı 5 inç güzel kameralı telefon acil (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bekirim

çok acil. :)
    hanımı kızdırmayayım

Up lasaydın ya :)
  • quote:

galaxi s3- xperia sp ?

s3 herkesin elinde ama eşinize beyaz xsp alırsanız hoş olur hem yeni hemde çok karizmatik bir telefon.kamerası mütiş değil ama gündüz çekimlerinde iyi olduğunu görebilirsiniz testlerde.
  • peki tam anlamıyorum ben bu konuyu ama güncelleme ikisindede oluyormu.
    mesala htc one S modeli artık güncellenmiyecekmiş. arada kaldım s3 mü x sp mi
  • quote:

marka takıntımyok. şekil şemal özellik gmde iyi ama yinede acabam var

takintin yoksa korma kardesim telefon guzel 1000 lira verip 2. el alacagina git 700 lira ya sifir garantili bir fiyat performans telefonu al daha iyi hem ikinci el telefonun ne olacagi hic belli olmaz sifir al daha iyi gidip telefonculara sorusturup inceleme yaparsaniz bana hak vereceksiniz general mobilemi deyip gecmeyiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalboran

Kamera önemliyse Nokia Lumia 920 alınabilir. İlla android telefon alacaksanız bu fiyat aralığında en iyi kamera Samsung Galaxy S3'te.

+1

• Sp yada S3 al bana sorarsan sp ama

• XPERİA SP

Hele ki bayan kullanacaksa kesinlikle başka tel bakma çünkü beyaz renk SP aldığın zaman altındaki led ışıklarla birlikte ona büyüleyecektir. Düşünsene biri arayınca telin altında mor, pembe vs. ışıklar yanıp sönüyor :) Galeride açtığın foto rengine göre alttaki ledlerin rengi değişiyor :)

Performans olarak çok tatmin edici bir tel, kamerası zaten sony, internette S4, HTC one dan bile daha hızlı altta performans değerleri mevcut

http://www.gsmarena.com/sony_xperia_sp-review-924p5.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bbbhdr -- 10 Ekim 2013; 9:56:55 >
  • ben daha öncede bulaşık makinası -süpürge-fotoğraf makinası alırkende forum donanımda arastırıp aldım. hepsinden memnunum. genelde araştırdımama herkes 1000 tl civarı telefon için çeşitli yorumlar yapıyorlar. bende konu açayımdedim AMA yine arada kaldım.
  • bekirim B kullanıcısına yanıt
    1500 lira verecek olsam ben de arada kalırdım ama 1000 tl ye sp den iyisi yok ne yazık ki.
  • Bbbhdr B kullanıcısına yanıt
    bbbhdr sence Xsp nin g3 den daha iyi yanları ne
  • bekirim B kullanıcısına yanıt
    yukarıda verdiğim linkte performans yönü ile artılarını görebilirsin. Ki performansı kıyaslanamaz bile SP s3 ü katlar, katlamış da skorlara göre :)

herkesin elinde olan ayağa düşmüş liseli hatta ilkokullu çocukların elinde bile olan bir s3 mü, dikkat çeken farklı duran kendine has tasarımı ve daha sağlam kasa yapısı olan SP mi? S3 de güzel bir telefon alsanız asla pişman olmazsınız ama sp daha iyi ve farklı.

SP daha yeni ve daha yeni güncelleştirmeleri alabilecek.
    Bunlar haricinde ciddi farkları yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bbbhdr -- 10 Ekim 2013; 11:08:56 >
  • GM Discovery al.Eğer eşin performansa önem vermiyorsa İphone 4 al
  • UmutcanRTRK U kullanıcısına yanıt
    İNTERNET -FOTOGRAF-MÜZİK. ÜÇÜ ÖNEMLİ
    İPHONE 4 EKRAN UFAK. BİRAZ GENİŞ EKRAN İSTİYOR. 4.7-5 İNÇ GİBİ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bbbhdr

XPERİA SP

Hele ki bayan kullanacaksa kesinlikle başka tel bakma çünkü beyaz renk SP aldığın zaman altındaki led ışıklarla birlikte ona büyüleyecektir. Düşünsene biri arayınca telin altında mor, pembe vs. ışıklar yanıp sönüyor :) Galeride açtığın foto rengine göre alttaki ledlerin rengi değişiyor :)

Performans olarak çok tatmin edici bir tel, kamerası zaten sony, internette S4, HTC one dan bile daha hızlı altta performans değerleri mevcut

http://www.gsmarena.com/sony_xperia_sp-review-924p5.php

güzel öneri

• quote:

İNTERNET -FOTOGRAF-MÜZİK. ÜÇÜ ÖNEMLİ
    İPHONE 4 EKRAN UFAK. BİRAZ GENİŞ EKRAN İSTİYOR. 4.7-5 İNÇ GİBİ

İnternet olarak kesin gm discovery HSDPA (42 Mbps) s3 21 mbps yani 2 kat daha hızlı internet hızı s4le aynı müzik kalitesi s3 ten daha iyi sadece fotoğraf biraz daha kötü ama fark edilmez.Bunun dışında lg optimus 4x hd p880 e bakmanızı öneriyorum
  • UmutcanRTRK U kullanıcısına yanıt
    evet bende dün baktımelectroda. gm ye. gündüz foto çektim güzeldi. ama gece bilemiyecem. yavaş yavaş gm ye doğru yöneldim. kasımda yeni modeli çıkacak diye okudum . gerçi oda 1000 tl civarı olur şimdiki 650 olduuna göre
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.