“ Daha önce hi-fi kulaklık kullanmadım. Aldığım bütün kulaklıklardan bir şekilde pişmanlık yaşadım ve param boşa gitti. Artık başlangıç seviyesi bir hi-fi kulaklık edinerek uzun bir süre arkama bakmadan kullanmak istiyorum.
- Bütçe: 1000₺ (beğeniye göre aşağı ya da yukarı esnetilebilir) - kulakiçi olmalı. - Bluetooth kulaklık arıyorum - Kabloları çıkartılıp bt modül takılarak kablosuz hale getirilebilen (ibasso it01 gibi) kulaklık önerileri daha makbule geçer - bass yoğunluklu bir kulaklık istemiyorum. Bass için kullandığım Pioneer SE CL751 kulaklığım var. - dengeli ve temiz bir ses almak istiyorum. Çok farklı seslerin kullanıldığı elektronik müzik türleri dinliyorum. Tüm sesleri temiz bir şekilde almak istiyorum. - kaliteli kaynaklardan dinlediğim söylenemez. (Spotify, youtube)
Olmasa da olur ancak yine de ek bir tercih sebebi olarak; kulaklığın, kulak dışına çok fazla taşmamasını söyleyebilirim. Yan yatarken sorun oluyor. (Örnek vermek gerekirse Shure modelleri genelde bu isteğimi karşılıyor)”
Beats X kullanıyorum, memnunum.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme