Şimdi Ara

1000 TL civarı tablet önerileri..? Galaxy tab 10.1 ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.923
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar tablet almayı düşünüyorum ama babamın şartı 1100 1200 lirayı geçmeyecek şekilde olucak. en son 1 2 ay önce galaxy tab 10.1 ler 1.400 TL civarındaydı şimdi düşmüşmüdür ? internetten yasal olarak alabileceğim ucuz site varmıdır garantisi dahil?

bir sorum daha var. galaxy tab 10.1 dışarıda yani mağazalarda sadece turkcell aracılıgıylamı satılıyor? 24 ay kontrat suresi. eger sadece turkcell ile satılıyorsa illaki taksitlemi almalıyız peşin alamazmıyız taksitle daha pahalı oluyor.

• Arkadaşlar flood için özür dilerim ama yardım edicek var mı?
  • 10.1'i teknosa vb. mağazalardan nakit olarak alabilirsin kontrat'a gerek yok. Ama bir android fanatiği olarak söylemem gerekiyor. Android 3 (Honeycomb) rezillikten başka birşey değil arayüzü çok kasıyor. Bu 4.0 ile düzelebilir. Yerinde olsa mkesinlikle 4.0 güncellemesi alacak bir tab alırdım. Şuan elimde 10.1 var insanı deli ediyor arayüzde (3.2 yüklü)
  • Ya aslinda almak icin braz sabirsizlaniyorum simdi almayip sonra daha iysini alayim diyorum vazgeciyorum simdi almak varken dimi :D 1 2 saat sonra bakmaya gdicez almayaymmi yani smdi alsam guncellesmezmi daha sonra 4.0a. Bide sey adobe flash player varmis 10.1 de ttnet vitamini acarmi bu alet. vtamin tamamen flash iceriyor. Bu beklentimi karsilarmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Furkaan_

Ya aslinda almak icin braz sabirsizlaniyorum simdi almayip sonra daha iysini alayim diyorum vazgeciyorum simdi almak varken dimi :D 1 2 saat sonra bakmaya gdicez almayaymmi yani smdi alsam guncellesmezmi daha sonra 4.0a. Bide sey adobe flash player varmis 10.1 de ttnet vitamini acarmi bu alet. vtamin tamamen flash iceriyor. Bu beklentimi karsilarmi?

Flash'ta sorun yaşamazsın merak etme. Ama galaxy tab 10.1 kesin alır 4.0 güncellemesi çünkü samsung'un en güçlü tabletlerinden birisi gönül rahatlığı ile alabilirsin
  • Ben asus tf 201 aldim cok memnunum muthis bir cihaz googlenin desteğini alacak bir cihaz ikinci el 2012 de alinmis tabletleri 1000 civarina alirsin Tegra 3 yakiyor bence samsung alacagina asusun bu modelini alin pisman olmazsınız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onderpek

Ben asus tf 201 aldim cok memnunum muthis bir cihaz googlenin desteğini alacak bir cihaz ikinci el 2012 de alinmis tabletleri 1000 civarina alirsin Tegra 3 yakiyor bence samsung alacagina asusun bu modelini alin pisman olmazsınız

Eğerki tegra 3 lü bulabilirse kesinlikle almalı. Sizinle aynı fikirdeyim
  • electroworldden aldım 10.1'i bursadan getirtcekler carsamba alıcam cihazı. cihaz hakkında bıseyler ogrenmek ıstıyorum bu tegra 3 nedir :D sadece asus içinmi geçerli. bilgim yok fazla da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Furkaan_ -- 31 Mart 2012; 21:23:58 >
  • arkadaşlar yine flood için özür diliyorum sorucağım sorumu unuttum :)

10.1, marketteki bütün uygulamaları çalıştırırmı?
  • 10.1 bütün ihtiyaçlarını karşılar merak etme. tegra 3 dediğimiz işlemcidir yani 10.1 de tegra 2 var 2 çekirdekli arkadaşın dediğinde tegra 3 var 4 çekirdekli
  • videolarda kasma takılma oluyormu yanı atıyorum izlesene.com daki videoları hızlıca izleyebilirmiyim
  • quote:

videolarda kasma takılma oluyormu yanı atıyorum izlesene.com daki videoları hızlıca izleyebilirmiyim

Evet rahatlıkla izlersiniz
  • Bütün modellerinde 3G kamerası oluyormu ? önde kamerası var onu bılıyorumda yarın gelıcek tablet önde 3G kamera sı varmı yokmu bilmiyorum.
    Öndeki normal kamerayla atıyorum skype'dan görüntülü konuşamazmıyım?
  • quote:

Bütün modellerinde 3G kamerası oluyormu ? önde kamerası var onu bılıyorumda yarın gelıcek tablet önde 3G kamera sı varmı yokmu bilmiyorum.
    Öndeki normal kamerayla atıyorum skype'dan görüntülü konuşamazmıyım?

Dostum aldığın cihazın fiyatı nedir.?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.