Şimdi Ara

1000 TL Hangi telefon? Ses kalitesi iyi olan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
244
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 900 tl ye kadar ses kalitesi iyi olacak, perf. ortalama olabilir depolama yeterli sağlam bir telefon bakıyorum. ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-406E52D83 -- 21 Temmuz 2016; 2:05:39 >

• Lenovo a7010

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • az önce babama a7010 aldım ekranını beğenirsen güzel telefon

• up
  • xperia c4 olabilir
  • Huawei GR5
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up
  • Desire 820.Stereo speaker var snapdragon 615 2GB ram ve 16 gb hafiza var.Guncellemeyi dert etmeyecekseniz o fiyata en iyi telefon.Ses konusunda htc nin ustune yok zaten iPhone dahil.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • gm 5 plus,preo p2,reeder p10
  • https://www.webdenal.com/htc-820g-plus_811986.html?gclid=CPjXn_u2_c0CFe8W0wodLKQDkw

hocam dediğiniz telefon bu mudur? modelleri değişiyor mu kendi içerisinde
  • hocam gm5 plus un ses kalitesi nasıldır?
  • normal 4g'den biraz daha iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artemis23

https://www.webdenal.com/htc-820g-plus_811986.html?gclid=CPjXn_u2_c0CFe8W0wodLKQDkw

G olanlardan uzak durun mtk işlemcili olanlar onlar.Ha kötü değil ama oyunlarda asla bir snapdragon olamaz.Çift sim kartlı modeller G diye geçiyor.Güncelleme dert değilse sizin ilacınız bu telefon.Biraz daha ucuza 816 var ancak 8GB hafıza sıkıntı çıkarabilir .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: clb12

quote:

https://www.webdenal.com/htc-820g-plus_811986.html?gclid=CPjXn_u2_c0CFe8W0wodLKQDkw

G olanlardan uzak durun mtk işlemcili olanlar onlar.Ha kötü değil ama oyunlarda asla bir snapdragon olamaz.Çift sim kartlı modeller G diye geçiyor.Güncelleme dert değilse sizin ilacınız bu telefon.Biraz daha ucuza 816 var ancak 8GB hafıza sıkıntı çıkarabilir .

hocam teşekkürler cevaplar için. son bişey sorucam HTC One (E8) modeli nasıldır?

bir de Lenovo VIBE P1 modelini araştırdım ama sesiyle ilgili kötü yorumlar okudum. ne dersiniz?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: clb12

quote:

hocam teşekkürler cevaplar için. son bişey sorucam HTC One (E8) modeli nasıldır?

bir de Lenovo VIBE P1 modelini araştırdım ama sesiyle ilgili kötü yorumlar okudum. ne dersiniz?

Hocam kisa ve net olarak sunu soyleyeyim siza soz konusu ses ise ses=HTC baska tele bakmayin ikinci el temiz olarak m8 m9 var hayli hayli isinizi gorur illa sifir olmayacaksa amiral gemi alin gecen senelerin.E8 m8 ile tamamen ayni ozellik olarak sadece kasa metal degil plastik.Ancak sifir cihaz turkiyede para israfi bence ikinci el cok temiz m8-m9 var o fyatlara m9 android n alacak bu arada.Dedigim gibi soz konusu ses isediger cihazlari silin listeden.sesten sonrakki onceliklerinizi de soylerseniz daha iyi yardimci olabilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.