Bildirim
1000 tl tablet önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
O paraya anca 16 gb alırsın. 16 GB çok komik bir depolama. En azından Samsung'a SD kart takılabiliyor. 1100 lirayı sokağa atmak istiyorsan Ipad al. Ayrıca şu an IOS 8 tedavülde. Aldığın tabletten 8 yada 8.X çıkarsa o zaman görürsün stabiliteyi. Resetten kendini alamazsın o derece. IOS başlıklarını incele.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi General Papulas -- 25 Aralık 2014; 10:06:29 > -
ben de 10 inch civarı tablet bakıyorum,
aileme alacagım,
o yuzden, STABil olamsı cok onemli, ugrasamazlar.
SKYPE , Whatsup, Facebook en çok kullanılacaklar sırasıyla.
SKYPE kullananlara soruyorum; KEndi kendine uyukuya girip ulaşılamadıgı durumlar oluyor mu?
benim eski tablettte oluyordu cunku.
yani skypeı acalı 3 saat olmus ama ekranda acık degil 3 saattir.
beni hala arayabiliyorlar degil mi? deneyebilir misiniz? su an n11 kampanyası ile 750 tl ye kadar almak mumkun cunku de.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 25 Aralık 2014; 14:08:35 > -
Dun 2014 edition i aldim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X