Şimdi Ara

1000 tl var hangi telefonu almalıyım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • istediğim özellikler: dokunmatiği cok iyi hassas olsun, uygulamaları ve oyunları hızlı ve güzel bir şekilde çalıştırsın , kaliteli video ve fotoğraf cekimine sahip olsun ve tasarımı cok şık olsun

şimdiden teşekkürler

• Bence bu fiyata en optimum telefon Galaxy S.(gerçi 1100 civarı ama olsun değer).
    Galaxy S'in led ekransız olan Galaxy SL (900küsür lira).
    Diğer seçenekler Lg Optimus Black (çok şık) yaklaşık 900lira ve ondan biraz pahalı olan SonyEricsson Xperia Neo 950 lira civarı
  • Tabi ekleyeyim,kampanyalarla bunların hepsini daha uygun fiyata bulabiliyorsun.Mesela Xperia Neo şuan 858lira vatanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Müteferric

Bence bu fiyata en optimum telefon Galaxy S.(gerçi 1100 civarı ama olsun değer).
    Galaxy S'in led ekransız olan Galaxy SL (900küsür lira).
    Diğer seçenekler Lg Optimus Black (çok şık) yaklaşık 900lira ve ondan biraz pahalı olan SonyEricsson Xperia Neo 950 lira civarı

Saol dostum biraz daha yüksek fiyatta olabilir 1400 lira civarı falan yeterki saydığım özellikler olsun

• 1.400 ise git vatandan galaxy s II al 1.400 lira zaten şuan yüzde 25 indirim ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: UUUUBEYBİ

Saol dostum biraz daha yüksek fiyatta olabilir 1400 lira civarı falan yeterki saydığım özellikler olsun

1400 civarına çıkabiliyorsan bence en iyi,hatta piyasadaki şuan alınacak en ideal telefon arkadaşın da dediği gibi Galaxy S II
    8megapiksel kamerası ve Full Hd video kaydı da süper.Hızı v.s herşeyi yerli yerin de.Sana bir kaç yıl hatta fazla yetecek telefondur
    Vatandaki kampanyayla direkt yapıştır,haftasonuna özeldi sanırsam.

• ben samsung almam diyorsan.htc sensation 1500 tl.Arayüzü ile mükemmel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.