Şimdi Ara

1000 tl ye en iyi android htc one m8 mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anlayamadım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoppia

Anlayamadım

Özetle çok kaliteli 4mp. Ama 4

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • eskibirkurt kullanıcısına yanıt
    Pixelden çok diyafram Araligi önemli ama zaten kime sorsan soyler m8 kamera olarak bir fiyasko ama 1000 lira için normal bir kamerası var

Eğer bulabilirse piyasada desire eye alması daha mantıklı olut

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1000 liraya m9 satıyorum:)

• Asus zenfone laser hakkında bilginiz var mı

• hoppia H kullanıcısına yanıt
    Alınmaz sen m8 bakıyorsun normalde aralarında dağlar kadar fark var iki cihazın, m8 almaktan soğuduysan gm5 plus al zenfone 2 laser in özellikleri baya düşük

General mobile nin bir önceki telefonu ile aynı özellikleri taşıyor. (Gm4g ve o telefon şuan 550 lira )

• İlk çıktığında general mobile discovery almıstım sorunları bitmek bilmedi şimdi de şarj girişi bozuldu kamera 8 mp demesine ragmen rezalet bir daha gm ye guvenmem sız de guvenmeyin

• ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-31C666817 -- 19 Mart 2021; 10:24:49 >
  • Kamera benim icin en onemlisi diyebilirim o kadar mı kötü ya

• Yurt dışı cihaz düşünürseniz Xiaomi Redmi Note3 Pro (Snapdragon işlemcili modeli) tercih edin derim. 800TL civarına var.

Lg G4 ten uzak durun derim. O fiyata yurtdışı cihaz alabilirsiniz ve LG G4 ghoost screen, bootloop, ısınma ve şarj sıkıntısı olan bir telefon. LG Tr garantisi olmazsa mecazi anlamda elinizde patlar cihaz. Tr garantililerde bile 1 yıla yaklaşan anakartların çoğunda bootloop sorunu oluşmuş. Millet servislerde sürünüyor. Ana konusuna bir bakın isterseniz.

Zenfone2 ye 6.0 güncellemesini henüz doğru düzgün veremediler. O yüzden bence uzak durun derim.
    Zaten Zenfone3 serisi çıkacak. Zenfone3 Laser da muhtemelen 1200TL civarına baya sağlam bir cihaz olarak gelecek gibi duruyor. İmkan varsa 1-2 ay bekleyip o seriyi görün derim.

Htc One M8 mi yoksa M8S mi o fiyata ona bakın. M8S kullanan arkadaşımın telefonunu şarjdan çıkartamıyor o derece. Telefonu biraz kullanıyorsanız şarjı akşamı görmeyecektir.

Kendim Laser 5,5" kullanıyorum. 700TL ye aldım. Yaklaşık 6-7 aydır kullanıyorum. Oyun oynamazsanız günlük 7-8 saat internet, facebook, instagram, whatsapp gibi uygulamalardan ekran süresi verecek bir cihaz. Eğer sadece bu işler için kullanacaksanız yeterli bir cihaz.
    Laser ile Gm4G nin özellikleri benziyor ancak hem şarj olarak hem de kamera olarak Laser fark atar.

850 TL civarına Zenfone Max alıp günde 12-13 saat ekran süresi gibi bir pil performansı yaşayabilirsiniz. Max ın kötü yanı 5000mah pili olmasına rağmen yalnızca hızlı şarj 1.0 destekli olması. Yani 5000 mah pil yaklaşık 4 saatte anca doluyor.

1000TL civarına Lenovo P1 ile de günlük kullanımda 9-10 saat civarı ekran süreleri alırsınız. Bataryası 5000mah olması ve işlemci olarak Laser ve Max serisinden bir tık önde tutabilirsiniz bu cihazı. Ayrıca Hızlı şarj ile yaklaşık 2,5saat gibi bir sürede 5000mah bataryanın doluyor olması avantajlı olabilecek bir durumdur. Tabi telefonu geceleri yatarken şarja takıp geçen birisiyseniz çok da fark etmeyecektir bu durum. Sonuçta Max ın 2,5 saatte doldurduğu batarya da P1 in full dolu haline yakın bir şarj performansı verecektir. Yine de P1 tercih edilesi bir model.

• Lenovo k5 note al geç

• CanKartaL84 kullanıcısına yanıt
    Kafam o kadar karıştıki honor 7 hakkında ne dusunuyorsunuz

Snapdragon 400 kullanan bir cihazda istersem 24 saat ekran süresi alayım ne fark eder ki

Ağa sen m8 bakıyordünunir anda giris seviyesi telefonlara bakmaya başladın noldu ?

• Honor 7 m8den daha iyi gibi duruyo

Zenfone laser dan bahsediyordum

Öyle görünüyorda günlük kullanımda m8 daha stabil hisstirir. Huawei nin arayüzü biraz çirkin ve uygulama çekmecesi yok , Htc ye göre o konuda hantal kalır

• Htc de karar kıldım tesekkurler

• 1000 liralık telefonda kamera bi noktaya kadar. Gsmarenada 1000 tl bandında nispeten yeni telefonların kameralarını kıyasladım birbirlerine yakınlar. 1750 tl bandı ve sonrası ciddi fark yapan kameralı telefonlar var onların büyük bir kısmıda Türkiye'de yok.

Samsung J7 (2016) ya da bakabilirsin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: talha733

Snapdragon 400 kullanan bir cihazda istersem 24 saat ekran süresi alayım ne fark eder ki

Sadece instagram, facebook, whatsapp v.b. için alınıyorsa çok şey fark eder. SD410 lu 5000mah bataryalı 14 saat ekran süresi veren cihazı 800-850TL ye alabiliyorsunuz. Yoğun kullanmazsanız haftada 1-2 defa şarj aleti kullanırsınız. En yoğun tempoda bile sabah şarjdan alsanız akşama kadar şarj sorununuz olmaz. İhtiyaçları bu yönde olanlar için tercih edilebilir bir cihaz.
    Herkes SD810 kullanan cihazlarla 3000 mah bataryayla 2-2,5 saat ekran süresiyle yetinmek zorunda değil sonuçta.
    Snapdragon 810 lu tekefon alinmaz zaten. 801'li cihaz al hemen hemen ayni performans ve daha iyi pil omru alirsin

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.