Şimdi Ara

1000 TL'ye kadar klavye önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Membran, mecha-membran, mekanik klavye önerilerinizi bekliyorum. Rainbow veya tek led tercihim değildir. Uzun ömürlü olabilecek, tuşları çift basma, basmama gibi sorunlar yaşatmayacak bir klavye arıyorum. Oyun için kullanacağım. Tavsiyelere şimdiden teşekkürler.

• sıfır fiyatı mı 1.000 tl ikinci el 1.000 tl de olur mu onu belirtirseniz verdiğin fiyat tam eşik fiyatı 1.200 lıra ve üstü 800-900 lira arası şeklinde ürün çeşitliliği olduğu için sizin fiyat tam arada kalmış (:

• Tam boy mu, tkl mi, %60 mı, ne boy istediğinizi yazarsanız biraz daha spesifik cevap verebiliriz hocam

• CemOzerr kullanıcısına yanıt

TKL veya tam boy. Olursa da %65 olsun, %60 kullanışsız olacak gibi düşünüyorum. Sıfır arıyorum, ikinci el kutusu açılmamış yakın zamanda alınmış olursa olabilir belki. Black, brown, red switch tercihim. Umuyorum detaylar yeterlidir. Şimdiden teşekkürler.

• ıOğuz I kullanıcısına yanıt

Bütçeyi biraz esnetebilirseniz HyperX Alloy Origins var, baya güzel bir klavye.

• Mr. Decent kullanıcısına yanıt

Türkçe düzen yok onda da, o sebeple istemiyorum. Türkçe düzenden feragat edeceksem custom klavye işine girebilirim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.