Şimdi Ara

1000 TL YE KADAR TEL SEÇİMİ YARDIM!!!!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
652
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bayanlar merdivenden kayanlar telefon alabilmem konusunda yardımlarınızı bekliyorum. Limit max 1000 tl.

1)Android işletim sistemli
    2)3G görüntülü görüşme, özellikle Ücretsiz navigasyonu
    3)Hd filmleri izleyebilme, nette hızlı bi şekilde dolaşabilme flaşları açabilme
    4)Video ve foto çekimleri iyi olan

özelliklerinde bir tel varmı?. En azından kulandığınız ,önerebileceğiniz. Yardımlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler.

• Samsung galaxy s. Yada biraz daha para biriktirip s2 al.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carl johnson -- 10 Kasım 2011; 20:02:38 >
  • lg optimus black :)
    ama bana kalırsa da biraz daha koyup üstüne s2 al :)
  • Neo ve optimus black tavsiye ederim. Bu iki cihaz seni pişman etmez.
  • Samsung Galaxy S.
  • 2.el olarak optimus 3d den daha iyisi yok o fiyata sanırım araştırmalarıma göre.
  • yorumlarınız için çok teşekkür ederim fakat benim için en önemli unsur navigasyon yazılımının sorunsuz bi şekilde kullanılması. Yani aldığım telefonda navigasyon sekmesine tıkladığımda direk karşıma bulunduğum konum ve sür yürü seçeneği gelmeli. Aynen ıphone daki gibi kendi dahili gps leri sayesinde ne internet gerektiriyor nede para vermeye gerek kalıyor. O zaman iphone al diyeceksiniz ama onunda işletim sisteminin sınırlı olması kimsenin isteyeceği bişey değildir sanırım. Yani navigasyona tıkladığımda makbuz kodunuz varmı para ile satın almak istermisinis gibi sorular gelsin istemiyorum.
  • kafadan igo navigasyon yazılımını yüklersin.ben neoya yükledim sorunsuz çalışıyor.diğer android cihazlara yüklenebiliyormu bilmem ama yükleniyordur.android konusunda acemiyim.
    sonuçta neoda igo ücretsiz var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.