Şimdi Ara

1000 TL'ye kadar telefon TAVSİYESİ ? ACİLL.teknosa.com ' dan

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Merhaba.Teknosa.com da kullanabileceğim 230 Tl değerinde hediye çekim var.Hediye çekinin 1 ay süresi var.Hediye olmak üzere 1000 Tl ye kadar telefon alayım diyorum.Daha üstüne çıkmayacağım.Yani nakit olarak 770 tl + 230 tl hediye çeki şeklinde olabilir en fazla.Aşağısı daha da iyi olur.

Şimdi gelelim asıl konuya. Sony Xperia SP , Motorola Moto G, Casper Via V5 , Asus Zenfone 5 arasında kaldım.General Mobile Discovery 2 ve Turkcell T50 yide eklemek isterdim seçeneklere ama malum bu telefonların teknosa.com da satışı yok.Ek olarak samsungun da bu fiyat aralığında bir kaç modeli daha var ; S3 , S3 Neo , S4 mini , Grand Neo , Grand 2 ve Ace 2 gibi.

Asus Zenfone 5 ' te batarya yetmemesı sıkıntısı ve güncelleştırme sıkıntısı yaşayanları duydum.V5'inde bataryası pek iyi olduğu söylenemez gibi.Arkadaşlar sizlerin görüşleri nedir ?
    Not: Fiyatta daha fazla yukarı çıkmayacağım.Alacağım üründe teknosa.com da olmak zorunda..Ön ve arka kamera ayrıca pil ömrü ve hızı önemli..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sh00t3r_DoguKan -- 14 Ekim 2014; 2:43:26 >

• Zenfone 5 ama bataryayı sıkıntı edersen Moto G alternatif
  • casper ve gmd gıbı dandık cın cıhazlarından zaten uzakdur,sd kart batarya oyun onemlı ıse xperıa sp bakın derım,dıger yandan daha guncel yazılım takıntınız varsa zenfone da gayet guzel batarya handıkapı harıcınde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.