Şimdi Ara

1000 TL'ye oyun sistemi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sen bu bileşenlerden herhangi birini kullandınmı ? Kullanmayı geç gördünmü ?
    Daha sen herkezden yardım istiyorsun , bence daha bu konuda deneyim kazanmadan artık sistem tavsiyesi yapma.
  • AMD Athlon II X4 630 (2.8GHz) 2MB (AM3 938Pin)
    114,00 USD

171,57 TL
    [x]
    MSI 785GM-E51 AMD785G /DDR3 S+V+GL+RAID+16X 938pin
    84,00 USD

126,42 TL
    [x]
    HI-LEVEL 2 GB 1333 MHz DDR3 RAM (Soğutuculu)
    57,00 USD

85,78 TL
    [x]
    Zotac GTS250 ECO 1 GB 256Bit DDR3 HDMI 16X
    140,00 USD

210,70 TL
    [x]
    Samsung 500 GB 7200 RPM 16MB SATA2
    59,00 USD

88,79 TL
    [x]
    LG LG-GH22NS40/50 22X Sata Dvd-Rw Siyah
    28,00 USD

42,14 TL
    [x]
    Akasa Genesis 450W Atx Kasa Siyah
    79,00 USD

118,89 TL
    [x]

KDV
    151,98 TL

1 USD = 1,505 TL, 1 EUR = 2,009 TL
    TOPLAM
    996,30 TL

max.l 1000 tl dendiği için bu ekran kartını yazdım 100 lira daha konularak 5770 alınabilir tabii ki...
  • HD5770 kullandım, ardından 4890 gectim...

Aynı oyunları her 2 sindede denedim.
    Performans olarak HD4890 biraz daha ağır basıyor. Fakat sıcaklık konusuna gelirsek 4890'da fena bir ısınma var. Kart az bile calıssa epey ısınıyor. Uzun süreli oyun oynandığında ısınmadan dolayı oyunda yavaslamalar olabiliyor.

Isınmayı,fazla güç çekimini göze alıyorsan HD4890

Kart rahat çalışsın daha az performans versin diyorsan 5770 Tabi DX11 özelliğini unutmamak lazım...

Ama 4890'ın performansının üstün olduğuda bir gercek.. Ben 4890 Turbo kullanıyorum bilmiyorum normallerinde ısınma durumu nedir. Daha az ısınacağı kesin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chris Brown

Sen bu bileşenlerden herhangi birini kullandınmı ? Kullanmayı geç gördünmü ?
    Daha sen herkezden yardım istiyorsun , bence daha bu konuda deneyim kazanmadan artık sistem tavsiyesi yapma.

Biraz ağır konuştunuz gibime geliyo. Onuda geçtim saygısızlıktır bu. 4890'ın HD5770'den daha performanslı olduğunu herkes bilir. Bu önerdiğim sadece alternatifti. Forumda o kadar sistem tavsiyesi yapan varken onlara birşey denilmiyor ben doğru ve yerinde sistem tavsiyesi yapınca bana söylenilenlere bakın. Siz saygı duyduğum bir insandınız. Buraya sizin gibilerden birşeyler öğrenmek, öğrendiklerimide öğretmeye geldim. Anladımki işin rengi çok farklıymış. Ayrıca benim birçok sistem tavsiyem forumdaki rütbeli arkadaşlar tarafından onaylanır. Yardım istemem ayrı konu, yardım edersiniz veya etmezsiniz.

• Arkadaşlar HD5770 en çok önerilen kart şu ana dek ama, güncel oyunları oynarken herhangi bir sıkıntı yaşar mıyım? Cities XL, GTA, BC2 gibi oyunları oynamak için bu sistem yeterli midir? Fazla güç tüketimi çok da önemli değil o yüzden HD4890 mi tercih etmeliyim?

Bir de @Chris Brown hocam senin de tavsiyeni alsaydık keşke
  • HD4890 daha performanslıdır. HD5770 yeni nesil oldugu için daha cok tercih ediliyor.

Ama ileride Performans farkı ne olur bilemem. İleriye dönük olarak DX11 desteği ile HD5770 daha iyi olur.
  • Bakın, size şöyle anlatayım. Şuanda HD4890 ve HD5770 kıyaslanamaz bile. HD4890'ın performansı çok önde. Yeni Driverlerlede durum böyle olacaktır. HD5770'in HD4890'ı hiçbir şekilde geçmeyeceğini sanıyorum.

Herkes HD5770'in DX 11 Desteğidir gidiyor. Arkadaşlar mantıklı olalım. HD5770'de DX 11 Desteği var fakat acaba DX11 Açınca 20 FPS'nin üstüne çıkabilecekmisiniz HD5770 ile?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brscngznc

Biraz ağır konuştunuz gibime geliyo. Onuda geçtim saygısızlıktır bu. 4890'ın HD5770'den daha performanslı olduğunu herkes bilir. Bu önerdiğim sadece alternatifti. Forumda o kadar sistem tavsiyesi yapan varken onlara birşey denilmiyor ben doğru ve yerinde sistem tavsiyesi yapınca bana söylenilenlere bakın. Siz saygı duyduğum bir insandınız. Buraya sizin gibilerden birşeyler öğrenmek, öğrendiklerimide öğretmeye geldim. Anladımki işin rengi çok farklıymış. Ayrıca benim birçok sistem tavsiyem forumdaki rütbeli arkadaşlar tarafından onaylanır. Yardım istemem ayrı konu, yardım edersiniz veya etmezsiniz.

Agır konusmuyorum , dogru söylüyorum. Daha öncede bunun bahsini açmıştım uluortaki herkes görsün. Her önüne gelen tavsiyede bulunuyor ama bu işin vebali oldugunu ve copy-paste yapmak kadar kolay olmadıgını açıkladım. Birçok konu açtınız foruma, daha siz karar veremeden , her bileşen hakkında öneri isterken sistem tavsiyesi yapman çok garip geliyor bana.Saygısızlık ile hiç alakam yoktur,olmadı da. Söyledigim size kırıcı geldiyse , kusra bakamayın.

Ha , ben dedim diye yapmayacak değilsin , herkes istedigini yapabilir.Bu benim düşüncem sadece.
    Önerilen HD4890 lı sistem , HD5770 li sistemden çok daha performanslı olmaz , performansları birbirine yakın olur , ama biraz daha iyi olur.

Yukarıda arkadaşlar yazmış bu fiyata çıkacak sistem bellidir zaten.Alacaklarınız belli.Kolay gelsin

• Cities XL, GTA, BC2 gibi oyunları oynamak için Athlon X4 630 + HD5770'li bir sistem yeterli midir?

Şu soruya bir yanıt alamadaım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenyack -- 11 Nisan 2010; 17:31:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenyack

Cities XL, GTA, BC2 gibi oyunları oynamak için Athlon X4 630 + HD5770'li bir sistem yeterli midir?

Yeterli olur...

Bu bütçe dahilinde zaten tek alternatif; Athlon X4 + HD5770 + DDR3 tabanlı bir sistem, başka da alternatifi olmaz zaten dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

quote:

Orijinalden alıntı: kenyack

Cities XL, GTA, BC2 gibi oyunları oynamak için Athlon X4 630 + HD5770'li bir sistem yeterli midir?

Yeterli olur...

Bu bütçe dahilinde zaten tek alternatif; Athlon X4 + HD5770 + DDR3 tabanlı bir sistem, başka da alternatifi olmaz zaten dostum

Çok sağolun hocam.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.