Şimdi Ara

1000 tl ye sadece kasa önerisi rica ediyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bu bütçede 2.el öneririm.

Yok illa sıfır alınacaksa resimdeki sistem tavsiyemdir.
     1000 tl ye sadece kasa önerisi rica ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korkusuz Korkak

Bu bütçede 2.el öneririm.

Yok illa sıfır alınacaksa resimdeki sistem tavsiyemdir.
     1000 tl ye sadece kasa önerisi rica ediyorum

Kardeşim ölü yatırım önermişsin arkadaşa. FM2 slotlu bir sistemi alsa ilerde upgrade yapamaz hiçbir şekilde. AMD FM2+ soketini şuan kullanıyor FM2 bitti. AMD ZEN de büyük ihtimalle AM4 soketli olacak. Yani Amd yeni çıkaracağı soketlere yatırım yapacak. APU sistemler için ise şu anda FM2+ üzerinden gidiyor.

Yukarda çok makül alınabilecek ilerde upgrade yapabileceği sistemi önerdim fakat arkadaş hala neyin peşinde çözemedim en mantıklısını önerdim zaten.

• O anakart fm2+ soketli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korkusuz Korkak

O anakart fm2+ soketli.

Biliyorum kardeşim de işte FM2 sokete sadece APU sistemler için destek veriyor amd. Çıkacak işlemciler ile ilerde upgrade yapamaz. Kısacası şuan için amd işlemci pek alınmaz. Ama Yeni çıkacaklar işlemciler çok iyi olacak inşallah. Şu İntel ile daha fazla rekabet halinde olması biz kullanıcıların işine gelir fiyat açısından
  • Ben sizin önerdiğiniz sistemi uygun buldum fakat hard disk var bende onun fiyatını düşüp yani 150 160 tl herneyse. onun yerine başka bi parçayı güçlendirebilir miyiz diye sordum ama etiketlemeyi yapamamışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: KadirTopal

Ben sizin önerdiğiniz sistemi uygun buldum fakat hard disk var bende onun fiyatını düşüp yani 150 160 tl herneyse. onun yerine başka bi parçayı güçlendirebilir miyiz diye sordum ama etiketlemeyi yapamamışım

quote:

Ben sizin önerdiğiniz sistemi uygun buldum fakat hard disk var bende onun fiyatını düşüp yani 150 160 tl herneyse. onun yerine başka bi parçayı güçlendirebilir miyiz diye sordum ama etiketlemeyi yapamamışım
  • quote:

quote:

quote:

Anladım kardeşim. Su anda mobildeyim. PC geçince duzenlerim tekrardan. Ekran kartını yukseltiriz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.