Şimdi Ara

1000 ytl civarı laptop acil tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar masaüstünden laptopa gecmeye kararverdim evde fazla kalamıyorum artık ,ama cok yüksek fiyatlı bişe düsünmüyorum ,oyunda acıkcası cok fazla oynamıyorum ama en azından carbonu falan oynayabilecegim , ancak hızı ve performansı iyi olsun ,fazla kasmayan yani core duo2 olabilir bana servis olarak fazla sorun cıkartmayacak 1000 ytl civarı sıfır yada 2. el laptop olarak hangi marka ve hangi model tavsiye edersiniz yardımlarınzı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akon19 -- 12 Mart 2008; 2:40:55 >

• Migroslardaki Santa Rosa işlemcili Lenovo laptop, kampanya bitmemişse alınabilecek en iyi çift çekirdekli dizüstüdür. C2D, 1 GB ram (max.4), 160 GB, Parmak izi okuyucusu, Bluetooth... Carbonu falan oynatır.
    Başka bir seçenekte MSI VR601-036TR.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bilge_ -- 12 Mart 2008; 3:26:06 >
  • saol arkadasım bide lg nin bir modeli var LG- QTCPLT olması lazım oda cok güzelmiş ama hiç bir yerde yok bulamadım bildiginiz bir yerde varmı acaba 2.el de olabilir
  • arkadaşım ;

beylikdüzünün orda açılan media market varya bende ordan aldım

casper 1400 ytl ama

ama istersen 800 ytlden başlayan lar hemde sıfır garantili yani bir nevi kampanya eğer istanbul içinde isen gitmeni tavsiye ederim yani

benim aldığım

cr2 T9300 2.5ghz
    2gb ram 667mhz
    160gb hdd
    dvdrw
    512mb geforce 8400 ekran kartı 1 gb a kadar çıkabiliyor otomatik ramden yiyip
    15.4 ekran
    dvı çıkışı projeksiyon çıkışı s-video çıkışı felan full ya benim her türlü piyasadaki oyunu oynuyorum valla

ama 900 ile 1000 lira arasındakilerin işlemci yapısı 1.8 max.2.2 dir onlarda T2200 ile 5400 e paralel dir.

bilginize

• quote:

Orjinalden alıntı: Akon19

saol arkadasım bide lg nin bir modeli var LG- QTCPLT olması lazım oda cok güzelmiş ama hiç bir yerde yok bulamadım bildiginiz bir yerde varmı acaba 2.el de olabilir

Bu modeli bulman çok zor(sıfırını), onun yerine T modelini alabilirsin ekran kartını önemsemezsen , oda iyidir ama ibm daha iyi bir tercih olur, MSI notebooklarada bakabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bilge_ -- 12 Mart 2008; 21:55:33 >
  • yardımlarınız için tesekkürler arkadaslar bide bi sorum olacak cogu notebook ta ekran kartı olarak x3100 kullanılıyor sizce nasıl bu yani oyunları az cok karsılarmı
  • valla karşılar derken o ram ve işlmeciyede bağlı

ama ne oyunları oynayacağına bağlı

counter ı
    need for speed undergrandı ve 2 sini felan oynarsın rahat

ama crysis most wanted carbon gibiler çok çok çok zor birader valla

yani haberin olsun almışken ya bir tane sağlam al yada işlemci ve rami yğksek al
  • benm laptop ta ıntel 224 paylasımlı ekran kartı vardı
    most wantedı cok rahat oynattı
    pes2008 ı de calıstırı ama pes 6 kdr performans vermedı

esnın soledgın x3100 paylasımlı 358 mb dıye bılıyorum
    duz mantıkla senın aclıcagın laptop da benm oynadıklarımı rahat calsıtrr perfomansı brz daha ıyı olur hatta

yanlız sole bıse okudum nette daha dogrusu bı kac sıtede gozlemledıgım bısey bu
    x3100 ekran kartı bazı sıteler de paylasımlı 128 bazılarında paylasımlı 256 bazılarıdna ıse paylasımlı 358 dıyo
    bunların hangısı dogur yoksa bole 3 cesıdı olabılırmı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.