Şimdi Ara

10000-13000 TL arası hangi aracı seçmeliyim? Modelleri yazdım. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
1.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: iniyesta

quote:

Orijinalden alıntı: batuhan9602

quote:

Amaç yola oturan,bastınmı giden birşeyse 2.0 626 işinizi görür,yakıtı da 1.6 lardan yüzde 15 fazla olur.

Daha spor görünümlü ve performansı tatmin etsin istiyorsanız 1840 cc çerçevesiz camlara sahip lantis

Aynen bende böyle düşünüyorum ancak parça falan sıkıntı verirse biraz uğraştıracak, uğraşırız o vakit :)

Hocam bende5 yıldır 98 model otm 626 kullanıyorum.
    İstanbuldayım parça sıkıntısı çekmedim hiç.zaten araç bozulmuyor.200 binde aldım 275 bine geldi maşallah tık yok.

Temizini bulduğum vakit lantisleri ciddi ciddi düşüneceğim o zaman, renault alacağıma mazda alırım daha iyi, yorumlarınız için teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• alttakilerden astra derim ,genç işi değil pek mondeo vectra, laguna hiç değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: jimhendrix

alttakilerden astra derim ,genç işi değil pek mondeo vectra, laguna hiç değil

Vectranın çok sorun çıkardığı söyleniyor zaten ama astra olabilir

• 1.laguna
    2.toyota
    3.opel
    Benim tercih siralamam

• quote:

quote:

quote:

quote:

Amaç yola oturan,bastınmı giden birşeyse 2.0 626 işinizi görür,yakıtı da 1.6 lardan yüzde 15 fazla olur.

Daha spor görünümlü ve performansı tatmin etsin istiyorsanız 1840 cc çerçevesiz camlara sahip lantis

Aynen bende böyle düşünüyorum ancak parça falan sıkıntı verirse biraz uğraştıracak, uğraşırız o vakit :)

İstanbuldayım parça sıkıntısı çekmedim hiç.zaten araç bozulmuyor.200 binde aldım 275 bine geldi maşallah tık yok.

Temizini bulduğum vakit lantisleri ciddi ciddi düşüneceğim o zaman, renault alacağıma mazda alırım daha iyi, yorumlarınız için teşekkürler

Eş dostun sahip olduğu 2011 ve üstü model 320d,a4 tdi,cruze,lancer,Astra sürdüm 320d dışında keşke benim olsa demedim hiçbirine.626 o derece mutlu ediyor beni.
    İkinci eli düşünmeyin bile.aracımı almak için 3 kişi rezervasyon yaptırdı.
    Ucuza bu keyfi yaşattığı için mazdaya duacıyım

• quote:

quote:

astra da kronik sorun anlamında pek iç açıcı değil g kasa olanlar, genellikle parçaları pahalı bulduklarından kullanıcılar gidip yan sanayi taktırıyorlar, sonra sattıklarında o yan sanayi parçalar satın alana patlıyor ve lpg parçaların ömrüne zarar veriyordur tahminimce
    pederde bulunan 98 vectra 2.0 cd 2003 senesinde kronik sorun denilen egzantirik devir sensörü bozuldu ve bir daha değiştirmedik hala da biniyoruz, lpg yok araçta , şehirdışı makul tüketimi var ama şehir içi 12-13 litre yakar, fabrika verisi de zaten 12.2lt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 18 Ocak 2015; 21:47:34 >

• Alfa Romeo 156

• Marea.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Eş dostun sahip olduğu 2011 ve üstü model 320d,a4 tdi,cruze,lancer,Astra sürdüm 320d dışında keşke benim olsa demedim hiçbirine.626 o derece mutlu ediyor beni.
    İkinci eli düşünmeyin bile.aracımı almak için 3 kişi rezervasyon yaptırdı.
    Ucuza bu keyfi yaşattığı için mazdaya duacıyım

Mazdayı çok merak etmeye başladım alamasak bile bir tur atmak lazım

• quote:

quote:

quote:

astra da kronik sorun anlamında pek iç açıcı değil g kasa olanlar, genellikle parçaları pahalı bulduklarından kullanıcılar gidip yan sanayi taktırıyorlar, sonra sattıklarında o yan sanayi parçalar satın alana patlıyor ve lpg parçaların ömrüne zarar veriyordur tahminimce
    pederde bulunan 98 vectra 2.0 cd 2003 senesinde kronik sorun denilen egzantirik devir sensörü bozuldu ve bir daha değiştirmedik hala da biniyoruz, lpg yok araçta , şehirdışı makul tüketimi var ama şehir içi 12-13 litre yakar, fabrika verisi de zaten 12.2lt

Düşündüm de opele bulaşmayım parayı zar zor denkleştiriyoruz zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: Gaydurugububak

Alfa Romeo 156

Gerekçesi nedir acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: robotica

Marea.

İlk başta hayalini kurduğum marea artık o kadar çekici gelmiyor, şu arabayı över misiniz biraz başta haklı olduğumu anlayım

• Temiz bi Corsa 1.7 DTI kovalayın bulursanız kaçırmayın. bence tam yaşınıza göre Yakıtı çok iyi ve yazılım felan atıyolar baya yürüyo yani bi değerlendirin derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: mnbmnbmnb12

Temiz bi Corsa 1.7 DTI kovalayın bulursanız kaçırmayın. bence tam yaşınıza göre Yakıtı çok iyi ve yazılım felan atıyolar baya yürüyo yani bi değerlendirin derim.

Düşüneceğim, teşekkürler

• Gerçekçi olmak gerekirse o fiyata şu piyasada bulabileceğiniz en temiz araç 98 model accent olur. Diğerlerinin temizinin geleceğini hiç sanmıyorum. Bu da baş ağrıtır benden söylemesi. Aracı almak koymaz adama yürütmek koyar.

• quote:

Orijinalden alıntı: rubelhizb

Gerçekçi olmak gerekirse o fiyata şu piyasada bulabileceğiniz en temiz araç 98 model accent olur. Diğerlerinin temizinin geleceğini hiç sanmıyorum. Bu da baş ağrıtır benden söylemesi. Aracı almak koymaz adama yürütmek koyar.

Dediğiniz gibi temiz bulmak zor, ancak bulunduğu taktirde accent te araba mı? dedirtecek araçlar yok değil bu fiyat aralığında

• Mazda 626 olabilir...323 lerede bak güzeldir (Y)..Parçası ucuz,kolay kolay arıza yapmayan bir araç (bakımlarını yaptığın sürece)
  • quote:

Orijinalden alıntı: C.Canky

Mazda 626 olabilir...323 lerede bak güzeldir (Y)..Parçası ucuz,kolay kolay arıza yapmayan bir araç (bakımlarını yaptığın sürece)

Bir tane 626 var kafamıza yatan yarın bir servise götürmeyi düşünüyoruz, 94 kasa oturaklı güzel araba

• O yaşta bir araba istiyorsan en sade olanını seçmende fayda var.elektronik beyinli ve çok donanımlı araçlardan uzak dur.gönül ister tabi hem ucuz hem genç hemde donanmlı olsun ama yok böyle bir Üçleme.ucuz istıyorsan en donanımsız ve en gencını seçmekte fayda var.aslında 20 yaşındaki bir araç metal yorgunudur ne kadar temiz olursa olsun her parçası her an bozulmaya adaydır.ama illa alınacaksa en genç olanı seçmeli o saydığın Araçların hepsi zamanının donanımlı ve en güzel araçlarıdır ama şimdi o donanımları sahiplerinin başına beladır.nerede ne zaman bozulur nerede nasıl ve kaça yaptırılır her parçası varmıdır varsa orijinalimidir.bu soruların cevabı yok.yani genç arkadaşım ne alırsan al meceraya hazır ol.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 626 Mazda güzel arabadır ama Mazda'nın parçalarının hem zor bulunduğunu hemde Pahalı OLDUĞUNU biliyorsundur umarım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.