Şimdi Ara

1000TL 14 Ay Garanti, 100 saatten az kullanılmış 500GB PS4-DyingLight-MetroRedux-Fifa15+2KOL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
3
Favori
726
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    2015 Ocak ayında alınmış, 100 saatten az oyun oynanmış, çoğu zaman kutusunda beklemiştir. 2 tane orjinal kullanılmış kol bulunmaktadır. Fifa 15, Dying Light ve Metro Redux Bundle oyun olarak yer almaktadır. Kullanmadığım için satmak istiyorum. Ürün 14 ay daha Sony Eurasia garantisine sahiptir.

Hafta içi gündüz vakti Gebze taysad organize sanayiye gelip yada akşam kurtköyden gelip alabileceklere veya önce para sonra kargo şeklinde 1000 TL son fiyat

1000TL 14 Ay Garanti, 100 saatten az kullanılmış 500GB PS4-DyingLight-MetroRedux-Fifa15+2KOL

edit : 1 adet kol satılmıştır, setin geri kalanı bozulmayacaktır.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DreDD1903 -- 20 Kasım 2015; 22:11:04 >

• Kol için PM attım
  • quote:

Orijinalden alıntı: maknc

Kol için PM attım

cevapladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreDD1903

2015 Ocak ayında alınmış, 100 saatten az oyun oynanmış, çoğu zaman kutusunda beklemiştir. 2 tane orjinal kullanılmış kol bulunmaktadır. Fifa 15, Dying Light ve Metro Redux Bundle oyun olarak yer almaktadır. Kullanmadığım için satmak istiyorum. Ürün 14 ay daha Sony Eurasia garantisine sahiptir.

Takas düşünmüyorum, fiyat 1300 TL, İstanbul/Kurtköy yada Kocaeli Gebze elden teslim.

edit : 1 adet kol satılmıştır, setin geri kalanı bozulmayacaktır.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

hepsi için PM

• Hayırlı işler Sinan abi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androgate

Hayırlı işler Sinan abi

Sagolasin !!
  • Kol icin pm attim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hafta içi gündüz vakti Gebze taysad organize sanayiye gelip yada akşam kurtköyden gelip alabileceklere veya önce para sonra kargo şeklinde 1000 TL son fiyat
  • güzel fiyat
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.