Şimdi Ara

1000TL ile UPGRADE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • X4 630 desteği var kardeşim merak etme; AM3 Athlon ×4 2.8GHz Propus X630 512KB×4 95W

*

Hatta X4 635'i de destekler tahminimce yazmamış olabilirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 20 Haziran 2010; 0:59:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LEON-X

X4 630 desteği var kardeşim merak etme; AM3 Athlon ×4 2.8GHz Propus X630 512KB×4 95W

Merhaba LEON-X Benim konu başlığına da bir yorum yaparmısın.Senin fikrini çok merak ediyorum.
  • quote:

X4 630 desteği var kardeşim merak etme; AM3 Athlon ×4 2.8GHz Propus X630 512KB×4 95W

*

Hatta X4 635'i de destekler tahminimce yazmamış olabilirler...

Dostum ben yinede Vatan'dan birine sorayım büyük ihtimal parçaları oradan taktırırım sakata gelmeyelim
    Ama Athlon desteği yazıpta Athlon II leri desteklemesi de garip bir durum
    Phenom'lar için de aynı durum var mı ?

Bu arada geçmiş olsun öss vardı bugün sanırım

• İşlemci destek listesinde yazan bilgi bu; AM3 Athlon ×4 2.8GHz Propus X630 (512KB×4) 95W

Destekler yani merak etme, sen yine de sor gerçi onlar bilmezler ama

ÖSS filan yoktu bende benim yaşım 32 kardeşim, AÖF iktisattayım son sınıf finallere girmiştim sonuçları bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 20 Haziran 2010; 1:29:36 >
  • quote:

İşlemci destek listesinde yazan bilgi bu; AM3 Athlon ×4 2.8GHz Propus X630 (512KB×4) 95W

Destekler yani merak etme, sen yine de sor gerçi onlar bilmezler ama

ÖSS filan yoktu bende benim yaşım 32 kardeşim, AÖF iktisattayım son sınıf finallere girmiştim sonuçları bekliyorum

Benim anakartımda Am3 girişi olduğunu bilmiyordum
    Bu sistemde ekran kartı darboğaz yapar diye düşünüyorum , yani performansının %80'ini falan mı kullanır? Yada böyle birşey yok mu ?
    Birde klasik sorumu sormazsam olmaz, Crysis'i 1680*1050 çözünürlükte hangi detay seviyesinde oynarım ?

Bu arada umarım düzgün bir puan gelir dostum

• Teşekkür ederim kardeşim

Merak etme o işlemci yeterli olur, o çözünürlükler de ekran kartının önemi daha fazla, iş işlemciye düşmüyor çünkü, en kötü biraz o.c yapar 3.2ghz'e taşırsın o da çok rahat olur zaten...
  • quote:

Teşekkür ederim kardeşim

Merak etme o işlemci yeterli olur, o çözünürlükler de ekran kartının önemi daha fazla, iş işlemciye düşmüyor çünkü, en kötü biraz o.c yapar 3.2ghz'e taşırsın o da çok rahat olur zaten...

Yani birkaç oyun hariç her oyunu en yüksek kalitede oynarsın diyorsun dostum?
  • Buralara bir göz at istersen kardeşim;

http://www.anandtech.com/show/2836/8
    http://www.legitreviews.com/article/1073/12/

Yani 195 TL'ye göre iyi iş çıkarmış X4 620/630.

** Anakartına alacağın en iyi işlemci yine X4 630 olur.

Bu arada Vatan'da kampanya devam ediyor fiyatlar düşmüş;

ASUS HD5850 GDDR5 1GB 256BIT DX11 --- 585 TL
    OCZ OCZ550FTY-EU FATAL1TY 550W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI --- 165 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LEON-X -- 20 Haziran 2010; 2:24:14 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.