Bildirim
1000TL ye kadar telefon önerisi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
lg g4 ile sony xperia c4 arasından bir seçim yap derim -
Huawei GR5 (Honor 5X) -
quote:
Orijinalden alıntı: Master_Evil
lg g4 ile sony xperia c4 arasından bir seçim yap derim
Kardeşim c4 bi nebze hadi ama g4 lg garantili 1700TL den aşagı degil malesef :/ C4 sony de sadece su geçirmez olan telefonlardan alırım c4 ün tasarımı hiç hoşuma gitmiyor :) Birde LG g3 diyecek olabilirsin belki yanlışlıkla yazmışsındır g4 ü -
Samsung galaxy duos 2
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ben ithalatçı garantili yazmıştım g4'ü genelde öyle alınıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: -forumber-
Huawei GR5 (Honor 5X)
Peki sizce G8 mi GR5 mi fazla farkı yok ama tasarım olarak G8 daha hoş gibi sanki ama canlı daha görmedim telefonu . -
quote:
Orijinalden alıntı: Emretas205
quote:
Huawei GR5 (Honor 5X)
Peki sizce G8 mi GR5 mi fazla farkı yok ama tasarım olarak G8 daha hoş gibi sanki ama canlı daha görmedim telefonu .
G8'in GR5'e göre artıları kamerasında OIS olması ve dahili hafızanın 32 GB olması. Dediğiniz gibi başka bir farkı yok.
Arkadaşım G8'i 4 aydır kullanıyor ve çok memnun. Özellikle pili çok iyi gidiyor. -
quote:
quote:
quote:
Huawei GR5 (Honor 5X)
Peki sizce G8 mi GR5 mi fazla farkı yok ama tasarım olarak G8 daha hoş gibi sanki ama canlı daha görmedim telefonu .
G8'in GR5'e göre artıları kamerasında OIS olması ve dahili hafızanın 32 GB olması. Dediğiniz gibi başka bir farkı yok.
Arkadaşım G8'i 4 aydır kullanıyor ve çok memnun. Özellikle pili çok iyi gidiyor.
Huawei hiç almadım fakat güvenilir gibi geliyor çin malı olsa da gerçekten güzel telefon çıkartıyor ama marka konusunda kararsız bırakıyor beni. Sizin arkadaşınız nereden ne kadara aldı acaba ?
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Huawei GR5 (Honor 5X)
Arkadaşım G8'i 4 aydır kullanıyor ve çok memnun. Özellikle pili çok iyi gidiyor.
Huawei hiç almadım fakat güvenilir gibi geliyor çin malı olsa da gerçekten güzel telefon çıkartıyor ama marka konusunda kararsız bırakıyor beni. Sizin arkadaşınız nereden ne kadara aldı acaba ?
Direk Turkcell bayisinden almıştı fakat ne kadara aldı hatırlamıyorum malesef.
-
Ben gr5 kullanıyorum telefonun kamerasından ve bataryasından çok memnunum . telefonunun bazı sıkıntıları haricinde çok iyi telefon. sıkıntıları; telefon hızlı şarj destekliyor ama yanında gelen adaptör hızlı şarjı desteklemiyor,3-4 saatte anca dolduruyo %100'ü. 2.sıkıntısı ois olmaması , gece foto çekimlerinde ve özellikle videolarda farkettiriyor kendini . ama yinede fiyatını göz önüne alırsak çok iyi telefon -
quote:
Orijinalden alıntı: tqyatmn
Ben gr5 kullanıyorum telefonun kamerasından ve bataryasından çok memnunum . telefonunun bazı sıkıntıları haricinde çok iyi telefon. sıkıntıları; telefon hızlı şarj destekliyor ama yanında gelen adaptör hızlı şarjı desteklemiyor,3-4 saatte anca dolduruyo %100'ü. 2.sıkıntısı ois olmaması , gece foto çekimlerinde ve özellikle videolarda farkettiriyor kendini . ama yinede fiyatını göz önüne alırsak çok iyi telefon
Telefonun tasarımı sanki biraz dandik gibi geldi banada baktım gr5 e ama g8 gibi durmuyor ele alındığı zaman sağlamlık hissi fazla vermiyor altı çelik ama telefon genede fazla canlı bir telefon değil gibi o yüzden vazgeçtim aslında gr5 ya da g8 den birini tercih edecektim ama gr5 dedigim gibi tasarımı fazla iyi degil g8 de çok pahalıymış :)
-
Yeni telefonların hiçbiri sağlamlık hissi vermezki hepsi ince telefonlar. Özellikle gold rengi güzel gr5'in ama beğenmediyseniz yapcak bişe yok D: Huawei g7'e bak fiyatı 950 falan bulabilirsen al güzel telefon.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X