Şimdi Ara

1000W Voltaj Regülatörü Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
82
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

PC için voltaj regülatörü olarak ne önerebilirsiniz?

Akım korumalı prizden bu daha iyi gördüğüm kadarıyla, hem düşük voltaj hem de yüksek voltaj koruması mevcut.

APC'nin bir modeline denk geldim 750W ama bu benim sistemim için yeterli olur mu bilemiyorum. 1000W olanı mevcut değil bu markanın.

UPS'lere mi yönelsem diye de düşünüyorum ama, genelde Online UPS daha iyi diyorlar bunlarda çok ses yapıyormuș.

akakce.com
    Schneider APC LS1500-RS 1500VA/750W Voltaj Regülatörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
    https://www.akakce.com/kesintisiz-guc-kaynagi/en-ucuz-schneider-apc-ls1500-rs-1500va-750w-voltaj-regulatoru-fiyati,552181091.html

• Yeni sistem için alıyorsanız, iyi psular da voltaj regülasyonu yapabiliyor. OVP ve UVP korumaları bunun için.
    Oturduğum yer altyapı olarak 90lardan kalma. Özellikle yazlıkçıların da gelmesiyle nufüs yoğunlaşıp klima kullanımı artınca evde multimetrede 180-190 voltları görüyorum.
    Silverstone st60f psum (psu tier listelerde Tier D gözükür) gayet iyi başa çıkıyordu. Regülatöre vereceğiniz parayı psuya ekleyip daha iyi birşey alabilirsiniz.

Mevcut sisteme alacaksanız, regülatöre takılacak cihazların tüketimine göre regülatör için güç seçimi yaparsınız. Sistem özelliklerini yazmadığınız için birşey diyemiyorum.

Ayrıca bu regülatörlerde röleli sistem oluyor. Voltaj ayarlamasında o rölelerden çıt çıt diye mekanik ses gelir. Voltajlar dansöz gibi oynarsa o çıt çıt sesler bir yerden sonra sinir bozmaya başlar. Aklınızda olsun.

Bunun farklı marka 500-600lük olanını kombi için kullanıyorum. Kombi dışarıda olmasına rağmen yazın kapı pencere açık olunca o sesler evin içinde de duyuluyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SMPS Düşük Voltaj Sorunu
    5 yıl önce açıldı
    Hangi Voltaj Regülatörü
    geçen hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.