Rütbeler her yıl 30 Ağustos ta artıyor. Tabi önce yönetimin yatpığı sınavda 100 üzerinden en az 90 puan almalısın.
quote:Orijinalden alıntı: manik_depresifkasayı...............forum adminlerinin önünde havada 85 parande at anca benim 83.den sonra belim kırılıyordu ama başardım
quote:Orijinalden alıntı: manik_depresifkasayı...............quote:Orjinalden alıntı: manik_depresif kasayı............... kasayı napim bi yerimemi monte edim
quote:Orijinalden alıntı: BonFileBonquote:Orjinalden alıntı: manik_depresif kasayı............... kasayı napim bi yerimemi monte edim Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: BonFileBon quote:Orjinalden alıntı: manik_depresif kasayı............... kasayı napim bi yerimemi monte edim denemekten zarar gelmez. ya da gelir mi
quote:Orijinalden alıntı: manik_depresifquote:Orjinalden alıntı: BonFileBon quote:Orjinalden alıntı: manik_depresif kasayı............... kasayı napim bi yerimemi monte edim denemekten zarar gelmez. ya da gelir mi Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: manik_depresif quote:Orjinalden alıntı: BonFileBon quote:Orjinalden alıntı: manik_depresif kasayı............... kasayı napim bi yerimemi monte edim denemekten zarar gelmez. ya da gelir mi bişi olmaz ona
quote:Orijinalden alıntı: D e v r i mquote:Orjinalden alıntı: manik_depresif quote:Orjinalden alıntı: BonFileBon quote:Orjinalden alıntı: manik_depresif kasayı............... kasayı napim bi yerimemi monte edim denemekten zarar gelmez. ya da gelir mi bişi olmaz ona Alıntıları Göster nereye monte edim peki
quote:Orijinalden alıntı: D e v r i mquote:Orjinalden alıntı: manik_depresif quote:Orjinalden alıntı: BonFileBon quote:Orjinalden alıntı: manik_depresif kasayı............... kasayı napim bi yerimemi monte edim denemekten zarar gelmez. ya da gelir mi bişi olmaz ona Alıntıları Göster en kısa yoldan post kasmalısın. buralar işine yaramaz
quote:Orijinalden alıntı: manik_depresifquote:Orjinalden alıntı: BonFileBon quote:Orjinalden alıntı: manik_depresif kasayı............... kasayı napim bi yerimemi monte edim denemekten zarar gelmez. ya da gelir mi Alıntıları Göster 100 mesaj atarak
quote:Orijinalden alıntı: Sasaki Kojiro100 mesaj atarakAlıntıları Göster sen önce ONBAŞI olda ondan sonra düşünürsün 100BAŞI olmayı....
quote:Orijinalden alıntı: @Clippysen önce ONBAŞI olda ondan sonra düşünürsün 100BAŞI olmayı....Alıntıları Göster 100 tane başmı istiyorsun 1 tane neyine yetmiyor
quote:Orijinalden alıntı: rustincohl100 tane başmı istiyorsun 1 tane neyine yetmiyor Alıntıları Göster Yüzbaşı olaumazz DOĞULUR.........
quote:Orijinalden alıntı: novalgine_plusYüzbaşı olaumazz DOĞULUR.........Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: novalgine_plus Yüzbaşı olaumazz DOĞULUR......... Haklısın
quote:Orijinalden alıntı: rustincohlquote:Orjinalden alıntı: novalgine_plus Yüzbaşı olaumazz DOĞULUR......... Haklısın Alıntıları Göster Daha askere gitmedin mi sen gidince öğrenirsin.. Aman gidipte binbaşına ben yüzbaşı olacağım deme yersin tokatı :d
quote:Orijinalden alıntı: guficanDaha askere gitmedin mi sen gidince öğrenirsin.. Aman gidipte binbaşına ben yüzbaşı olacağım deme yersin tokatı :dAlıntıları Göster satarım post başı 1ytl cik her malın müşterisi vardır
quote:Orijinalden alıntı: E.A.K.Ksatarım post başı 1ytl cik her malın müşterisi vardırAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: küber_ez satarım post başı 1ytl cik her malın müşterisi vardır piyasayı kızıştırıyım o zman bende 50 krş gel
quote:Orijinalden alıntı: novalgine_plusquote:Orjinalden alıntı: küber_ez satarım post başı 1ytl cik her malın müşterisi vardır piyasayı kızıştırıyım o zman bende 50 krş gel Alıntıları Göster ULAN BEN 400 VERDİM ADAM ALMADI...!
quote:Orijinalden alıntı: ScORphYULAN BEN 400 VERDİM ADAM ALMADI...!Alıntıları Göster Aha burda da bi ajan Simith var(!)
quote:Orijinalden alıntı: akarasRütbeler her yıl 30 Ağustos ta artıyor. Tabi önce yönetimin yatpığı sınavda 100 üzerinden en az 90 puan almalısın.quote:Orjinalden alıntı: akaras Rütbeler her yıl 30 Ağustos ta artıyor. Tabi önce yönetimin yatpığı sınavda 100 üzerinden en az 90 puan almalısın.