Şimdi Ara

100bin için araç önerisi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
1.253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Mmertkk

http://m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=124381765&rnd=9113

Senin aracın bu hocam

Bizi aşar be hocam ;)
  • gralcan kullanıcısına yanıt
    sen ne düşünüyorsun?
  • Devourer D kullanıcısına yanıt
    Subaru Outback'i sevenleri sever tabi ama bizi açmaz be hocam.
  • Mmertkk kullanıcısına yanıt
    TL olsaymış belki olabilirmiş :)
  • Başlığın ciddi olduğunu kabul edersek;

Otobüs-minibüs kullanıyorum, sonra da teknoloji hastasıyım demişsiniz.. Oğullarınız da koltukları sürekli kirletiyormuş..

Kinaye değil gerçekten anlamak için soruyorum, çocuklarınız hangi koltukları kirletiyor? Minibüstekileri mi? Yoksa şu ana kullandığınız başka bir araç mı vardı.. Yıllık şehir içi 20-25.000'i neyle yapıyordunuz..

Tabii ki gelir, gider durumu herkesin kendine göre ama.. Minibüs-otobüsten inip de 100.000tl'ye arabaya vermek istemenizi anlayamadım. Elbette "sana ne kardeşim, para benim değil mi, istersem balkondan saçarım" da diyebilirsiniz. Dediğim gibi, anlamak için soruyorum..

Bir de hangi şehirdesiniz? İstanbul ise, güçlü motorlu bir araç almanın gerçekten çok manası yok, zaten basıp da gidilebilecek açık yol yok ki..

EDIT: Ben de 34 yaşındayım, 1 oğlum var ve paşa paşa Polo Bluemotion'a biniyorum, bir yandan da taksitlerini ödemeye çalışıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cat_power -- 17 Haziran 2013; 16:09:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: muhendisce

sen ne düşünüyorsun?

2012-2013 outback 2.0 dizel 2. el (bulunmuyor tabi), A4 Allroad ikinci el 2011-2012 ve de sıfır 316 İED benim incelediğim araçlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cfiliz

Başlığın ciddi olduğunu kabul edersek;

Otobüs-minibüs kullanıyorum, sonra da teknoloji hastasıyım demişsiniz.. Oğullarınız da koltukları sürekli kirletiyormuş..

Kinaye değil gerçekten anlamak için soruyorum, çocuklarınız hangi koltukları kirletiyor? Minibüstekileri mi? Yoksa şu ana kullandığınız başka bir araç mı vardı.. Yıllık şehir içi 20-25.000'i neyle yapıyordunuz..

Tabii ki gelir, gider durumu herkesin kendine göre ama.. Minibüs-otobüsten inip de 100.000tl'ye arabaya vermek istemenizi anlayamadım. Elbette "sana ne kardeşim, para benim değil mi, istersem balkondan saçarım" da diyebilirsiniz. Dediğim gibi, anlamak için soruyorum..

Bir de hangi şehirdesiniz? İstanbul ise, güçlü motorlu bir araç almanın gerçekten çok manası yok, zaten basıp da gidilebilecek açık yol yok ki..

EDIT: Ben de 34 yaşındayım, 1 oğlum var ve paşa paşa Polo Bluemotion'a biniyorum, bir yandan da taksitlerini ödemeye çalışıyorum.

Şu anda kullandığım aracım var canım, Pegueot 307 Dizel kullanıyorum. Araç babamın, babam emekli. Benimkini sattıktan sonra kısa bir süreliğine el koymuştum 4 ay oldu. Son 20-25 gündür babamlar yazlığa gitti, araçsız kaldım.

Ufaklık 4 yaşında, arka koltuğun ağzına tükürüyor, meyve suyu döküyor, ayaklarıyla oturup kalkıyor, öndeki koltuğu sürekli tekmeliyor, ayaklarını sürüyor. Bazen onu tek bir yere götürdüğümde öne oturtuyorum, o zaman da ön panele çalışıyor ;)

İstanbul'dayım. Güçlü araçla pek işim yok, hem çok da yakar. 2000-2200 motor yeterli. Ama tasarım ve prestij önemli benim için.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blacklotus

100 bin lira param olsa hiç düşünmem gider c 180 alırım onada bi güzel amg paket yaptırırım keyfinden yenmez, ha nedir burda yazanlar şahsi fikrim
    520 d nasıldır söyleyim, çok hantal ve kabadır öle durduna bakmayın, hızlanması biraz geç geldi bana (sora uçuyo tabi ama geç ) hemde çok yakıyo
    üstüne birazdaha eklenebilirse mercedes cla çok hoşuma giden araçlardan
    jip olabilir çok uygun fiyata araçlar mevcut, yada auidi serisi a6 falan

bizimde 10 binliramız var napalım accent polo falan bakıyoruz işte

CLA'ya baktım şimdi. Araba bence de süper! Ama bayide dizeli yok, sahibinden'de var, deli pahalı. Benzinli alsak.. Fazla da yakmıyor galiba.. Sahibinden'de ilanı olanlara baktım, birisini de aradım. Bu ay sonu 22'si gibi bayiye gelecekmiş. Bu uyanıklar bayilerden almışlar, üzerine 15-20 bin koyup satıyorlar. İşin kötüsü talep de var :(

CLA en önemli alternatiflerimden birisi oldu şu anda. Bunu hafta içi bayilere bir sorayım bakalım.

C serisini 3 serisini küçük diye istemiyorsunuz E segmenti istiyorsunuz ve CLA kafanıza yatıyor öyle mi? Kafanız çok güzelmiş güle güle kullanın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: cfiliz

Başlığın ciddi olduğunu kabul edersek;

Şu anda kullandığım aracım var canım, Pegueot 307 Dizel kullanıyorum. Araç babamın, babam emekli. Benimkini sattıktan sonra kısa bir süreliğine el koymuştum 4 ay oldu. Son 20-25 gündür babamlar yazlığa gitti, araçsız kaldım.

Ufaklık 4 yaşında, arka koltuğun ağzına tükürüyor, meyve suyu döküyor, ayaklarıyla oturup kalkıyor, öndeki koltuğu sürekli tekmeliyor, ayaklarını sürüyor. Bazen onu tek bir yere götürdüğümde öne oturtuyorum, o zaman da ön panele çalışıyor ;)

İstanbul'dayım. Güçlü araçla pek işim yok, hem çok da yakar. 2000-2200 motor yeterli. Ama tasarım ve prestij önemli benim için.

A5 2.0 TDI oldukça şık ve -bence- prestijli olacaktır.

Çocuk için benim çözümüm şöyle oldu:
    Koltukların oturma ve sırt dayama yerlerinin orta kısmı açık mavi renkte, gidip Ikea'dan çok yakın tonda polar battaniye alıp ikiye katlayıp oturma kısmına serdim. Renk olarak uyumlu durduğu için, hiç de öyle sakil olmadı. Bir de oğlanı sürekli çocuk koltuğuna oturtuyoruz, arada çocuk koltuğunun kılıfını çıkartıp makine atıyorum. Doğal olarak koltuklarda hiç bir kirlenme olmuyor. Belki de bundan önemlisi ayak dayama. Aracı aldıktan sonra fark ettim, benim ön koltukların arkası kumaş değil, suni deri gibi kaplıymış. Doğal olarak sürtüp tozlandırsa bile, nemli bezle silince hiç bir şey kalmıyor.

Sizin önceki aracınız neydi bu arada..?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hyundai ix35 al yada i40 artan parada cebine kalsın

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C serisine hiç küçük demedim ama Class düşük! CLA ise tasarımı açısından güzel bence. İçi zaten class'manı düzeyinde yakışıklı. Özellikle arka stopları önemsiyorum. Arka stoplarındaki led'ler kötü durduğu için eski A5'lere bakamıyorum mesela.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.