Hocam sana birkaç sorum olucak benim istediğim bölümde ts-1 ama ts-1 gerçekten çok karışık bi tür.Hepsinden azar azar bilmen lazım nasıl çalıştın naptın şimdi ben hesaplarıma göre 400 gibi bi puan alıyorum ygs-3 ve 4 den ama ts-1 için nasıl çalışıcam bilemiyorum aydınlatırsan iyi olur.
bunda özel yöntemler aramaya çalışmak tembellik olur yapacağın iş basit çalışmak açıp konuları ezberleyeceksin budur yani :)
@ilker yerleştim ama sevmedim bölümümü tekrar girdim ygsye pek iç açıcı geçmedi
hocam nereye yerleştiniz de sevmediniz?
iyi bi üniversitede sosyal bilgiler öğretmenliği
hocam bende TS den düşünüyorum coğrafya öğretmenliği önerirmisiniz?
o tuttu gitmedim ama bana bakma sen meslek seçimi aşırı kişisel bişey en doğru cevabı kendinde bulursun
peki sosyal bilgileri neden beğenmediniz oda 2. tercihlerimden biri?
quote:
Orijinalden alıntı: History_1453
quote:
Orijinalden alıntı: cloverfield24
quote:
Orijinalden alıntı: History_1453
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: goldenbrown
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: byabancı
Hocam sana birkaç sorum olucak benim istediğim bölümde ts-1 ama ts-1 gerçekten çok karışık bi tür.Hepsinden azar azar bilmen lazım nasıl çalıştın naptın şimdi ben hesaplarıma göre 400 gibi bi puan alıyorum ygs-3 ve 4 den ama ts-1 için nasıl çalışıcam bilemiyorum aydınlatırsan iyi olur.
bunda özel yöntemler aramaya çalışmak tembellik olur yapacağın iş basit çalışmak açıp konuları ezberleyeceksin budur yani :)
@ilker yerleştim ama sevmedim bölümümü tekrar girdim ygsye pek iç açıcı geçmedi
hocam nereye yerleştiniz de sevmediniz?
iyi bi üniversitede sosyal bilgiler öğretmenliği
hocam bende TS den düşünüyorum coğrafya öğretmenliği önerirmisiniz?
o tuttu gitmedim ama bana bakma sen meslek seçimi aşırı kişisel bişey en doğru cevabı kendinde bulursun
peki sosyal bilgileri neden beğenmediniz oda 2. tercihlerimden biri?
öğretmenlik bana göre değil sosyal bilgilerde diğer öğretmenliklerden farklı beğenmediğim bişey yok mesleğin kendisi itici geliyor
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme