Bildirim
102 x 44 x 16 boyutlarında telefon?
Under Armour UA Undeniable Torba Çanta : Amazon.com.tr: Spor ve Outdoor
https://www.amazon.com.tr/dp/B093LQPSV9
2 yıl önce paylaşıldı
Instant Pot Duo 7'si 1 Arada Akıllı Pişirici, 5.7 L, Düdüklü Tencere, Yumuşak Pişirici, Pilav Pişirici, Sote Tavası, Yoğurt Hazırlayıcı, Buharlı Pişirici Ve Yemek Isıtıcısı, Siyah/Paslanmaz Çelik : Amazon.com.tr: Ofis ve Kırtasiye
https://www.amazon.com.tr/gp/aw/d/B08Z4HCGDH?ref=ppx_pt2_mob_b_prod_image
13 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Afedersinde bunun mantığı ne ?
Kılıf parası mı fazla geliyor -
quote:
Orjinalden alıntı: over and under
Afedersinde bunun mantığı ne ?
Kılıf parası mı fazla geliyor
harbiden ben de anlayamadım bu olayı bi açıklar mısın -
Ben anlatamadım herhalde. Bir cep telefonu için birçok kriter vardır. Dahili kamerası olması, mp3 çalması, hafızasının arttıralabiliyor olması, şekli, boyutları, vb. Benim en çok önemsediğim şekli ve boyutları. Ayrıca benim istediğim istediğim özelliklerde fakat fiyatı çok yüksek bir telefonda benim için bir seçenek oluşturmaz.
İlginiz için teşekkürler.
"Kılıf parası mı fazla geliyor" -
quote:
Orjinalden alıntı: happyending
Ben anlatamadım herhalde. Bir cep telefonu için birçok kriter vardır. Dahili kamerası olması, mp3 çalması, hafızasının arttıralabiliyor olması, şekli, boyutları, vb. Benim en çok önemsediğim şekli ve boyutları. Ayrıca benim istediğim istediğim özelliklerde fakat fiyatı çok yüksek bir telefonda benim için bir seçenek oluşturmaz.
"Kılıf parası mı fazla geliyor"
hayır bizim anlatmak istediğimiz şu yani boyutlar 103x45x17 olsa olmuyo mu -
MY700 GELCEK YENİ. -
quote:
102 x 44 x 16 böyle bir telefon yaptırabilirsin
Bence Nokia ve SE fabrikalarında tanıdığın varsa görüş senin için kalıplarda küçük bir oynama yaparlar ve istediğine kavuşmuş olursun
-
quote:
quote:
Bence Nokia ve SE fabrikalarında tanıdığın varsa görüş senin için kalıplarda küçük bir oynama yaparlar ve istediğine kavuşmuş olursun
telefoncular terziliğe başlıyor
-
quote:
quote:
keşke gerçekten olsa özellikler paralı olcak istediğini yaptırcan
-
Tabiki illa o boyutlarda olması gerekmiyor. Ama kalınlığı 35-40mm olan bir telefonda kullanmak istemem. (Kişisel görüşüm)
Nokia ya özel telefon yaptırma fikri iyi bi düşünmek lazım(!) -
Pantech Pg 1400.
İstediğiniz incelik ve nezakete sahip bir cihaz.
Ama sizin diğer beklentilerini giderebilir mi bilemiyorum... Nihayetinde giriş sınıfının en ince telefonu. -
"sesyoksesyokdedim" teşekkür ederim. Gerçekten istediğim özelliklere uyan bir telefon. Fiyatıda uygun. (245 YTL) Fakat o telefonla ilgili pek iyi yorumlar yazılmamış. -
Kullanıcı yorumları pek tatmin etmiyor maalesef.
İncelemesini bulabilirseniz değerlendirin derim. -
radyosu yok demessen 1405 daha ucuz ve daha ince
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- telefon anakart yanarsa fotoğraflar gider mi
- samsung türkiye garantili ne demek
- iphone 14 alınır mı
- yaşlılar için akıllı telefon tavsiyesi
- telefonun hangi ülkeye ait olduğunu nasıl anlarız
- play protect nedir
- device health services nedir
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- telegramda video izleme
- telefon önerileri 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X