Bildirim
1024.768 :@
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
1 Misafir - 1 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Nvidia nın kendi driverlarını yüklemen gerekiyor... -
abi yüklü hepsi kafayı yicem -
quote:
Orjinalden alıntı: Destiny.
abi yüklü hepsi kafayı yicem
XP/2000 için
http://download.nvidia.com/Windows/77.72/77.72_win2kxp_international_whql.exe
Arkadaşım bahsettiğin kendi sürücüsü değil, hani XP kurarken % 17 lere geliyorsun ( yanılmıyorsam ) driver.cab yüklüyor ya, işte oradaki Microsoft un driverları.
Sen Nvidia nın driverlarını yüklemen gerekiyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X Files -- 28 Haziran 2005, 21:22:06 >
-
Daha önce bu monitörü bu çözünürlükte ve hz çalıştırdınmı? -
quote:
Orjinalden alıntı: CoNeWaR
quote:
abi yüklü hepsi kafayı yicem
XP/2000 için
http://download.nvidia.com/Windows/77.72/77.72_win2kxp_international_whql.exe
bunu
yüklersem sorun çözülecek mi ?
centerland : evet çalıştı son formattan sonra olmadı nedense
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Destiny. -- 28 Haziran 2005, 21:26:45 >
-
Nvidia icin microsoftun kendi yukledigi driverlarda genellikle problem cikiyor. O yuzden arkadasin verdigi linkten orjinal driveri indirirsen buyuk ihtimal derdine care olacaktir. -
Programı yükledim . Seçenekler çoğaldı 1024-768 yapınca aynı problem . Formatlıcam gidicek ya offf -
Iyi de hala orada microsoft driver i var? Bir de monitorun nasil bir sey 17" mi ya da eski bir monitor mu? -
quote:
Programı yükledim . Seçenekler çoğaldı 1024-768 yapınca aynı problem . Formatlıcam gidicek ya offf
Güzel kardeşim, Aygıt yöneticisine gir. Oradan Ekran kartı ile ilgili olan Driverlarını kaldır. Restart yap ve Nvidia nın driverlarını tekrar yükle...
Sonra gelişmiş kısmından monütör ayarlarına git ve oradan "Bu monütörün görüntüleyemeyeceği modları sakla " kutucuğunu işaratle ve bir yukarıdaki yerden kendine bir yenileme hızı belirle...
Daha sonra dön ve çözünürlülük ayarlarını yap..
Elindeki kart ve zaten yanılmıyorsam en fazla 1024*768 destekliyor. Yani çalıştırmaması için bir sebep yok. Yaptığın ayarlarada dikkat et. Resimde ben microsoft sürücüsü ile bak bakalım nasıl bir kartla nasıl bir çözünürlülük elde etmişim ???
-
quote:
Orjinalden alıntı: kunduns
Iyi de hala orada microsoft driver i var? Bir de monitorun nasil bir sey 17" mi ya da eski bir monitor mu?
15" vestel [ Ne eskisi bea]
-
quote:
Orjinalden alıntı: CoNeWaR
quote:
Programı yükledim . Seçenekler çoğaldı 1024-768 yapınca aynı problem . Formatlıcam gidicek ya offf
Güzel kardeşim, Aygıt yöneticisine gir. Oradan Ekran kartı ile ilgili olan Driverlarını kaldır. Restart yap ve Nvidia nın driverlarını tekrar yükle...
Sonra gelişmiş kısmından monütör ayarlarına git ve oradan "Bu monütörün görüntüleyemeyeceği modları sakla " kutucuğunu işaratle ve bir yukarıdaki yerden kendine bir yenileme hızı belirle...
Daha sonra dön ve çözünürlülük ayarlarını yap..
Elindeki kart ve zaten yanılmıyorsam en fazla 1024*768 destekliyor. Yani çalıştırmaması için bir sebep yok. Yaptığın ayarlarada dikkat et. Resimde ben microsoft sürücüsü ile bak bakalım nasıl bir kartla nasıl bir çözünürlülük elde etmişim ???
yapıyorum abi 1 dk
-
CoNeWaR çok teşekkürler abi olayı çözdüm
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X