Şimdi Ara

1024 hızdan ilk kazığımı yedim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
107
Cevap
0
Favori
2.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya kota dolmasın diye artık msnde kamera açmıyorum..hadi o önemli değil..bi şarkı indirirken bile temkinli davranıyorum..kardeşime gönül rahatlığıyla oyun oynatamıyorum..
  • I love you telekom,I love you telekom diye başlık açanlar ne durumda acaba ben onu merak ediyorum...
  • valla ilginç durduk yerde kota kendi başına dolarsa işimiz yaş
  • Beyler alternatif seçenekler neden yok sorusuna bir cevap bulabilen var mı aranızda?? Neden muhtacız biz bu aklı evvellere??
  • quote:

Orjinalden alıntı: SAVIAR

Beyler alternatif seçenekler neden yok sorusuna bir cevap bulabilen var mı aranızda?? Neden muhtacız biz bu aklı evvellere??

Ben süperonline aldım. Telekomu bi senedir kullanıyodum artık gına geldi. Ama süperonline da henüz açılmadı bakalım bi açılsın neticeleri sizinle paylaşacam. Ama sonuçta ne olursa olsun hepsi telekoma bağlı çalışacak. Alternatif diye bişey pekte geçerli değil bu konuda
  • 3 saatlik sadece dh de takılma sonucunda kota 300 mb a ulaşmış

No Comment TT

1024 hızdan ilk kazığımı yedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rockclimber -- 1 Ağustos 2006; 13:03:01 >
  •  1024 hızdan ilk kazığımı yedim
  • sizden sonra merak ettim kota ne olmuş diye telekom göstermiyor kota bilgisini devamlı sayfa hatası veriyor açamadık gitti
  • Beyler bu ara kotanızı götüren virus tarzı exe dosyaları var çok dikkat edin.Bir deneme yapın nete bağlanın ve durduk yere hiçbir şey yapmadan uploadınız ve downloadınız artıyorsa bu viruslerden olabilir. Bunlar genelde şu adlarda "win32host.exe", "mssecure.exe", "mssvsc.exe"
  • sizinki gene iyi ben baktım sabah 4.3 gb yazıoduu

bağlantımmı ne 256

açabilirsem tekrar ss koyarım

telekoma başka bişşi diyemiorum
  • Ben de kotamı öğrenmjeye çalışıyorum ama büyük bir inatla göstermemekte diretiyo neyse eninde sonunda öğrenicem bu arada gif e yarıldım koptum

• ya arkadaşlar bilmiyorum ama bende galiba kazık yedim .şimdi kota bilgilerime bakıcam. açılmıyoki sayfa!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: old_mann

arkadaşlar an itibariyle kotam 218 mb olmuş..

ne indirdin peki hiç birşey indirmedim deme inanmam
  • allaha şükür 0 byte gözüküyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Baron17

quote:

Orjinalden alıntı: old_mann

arkadaşlar an itibariyle kotam 218 mb olmuş..

ne indirdin peki hiç birşey indirmedim deme inanmam

Hiçbirşey indirmedim!!!
  • duyarsız kullanıcılardan bi bokum olmaz.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.