Şimdi Ara

1024 MB çıkan 512 MB ram (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: jackosman

Arkadaşlar divxplanet sitesinde de bir arkadaş bu konu hakkında bir topik açmış ve aynı firma . Ya bir an önce uyarılması ya da bir an önce sömürülmesi lazım . İkisi de sizin tercihiniz. Kolay gelsin

uyarmaya gerek yok o adamda etiketine göre para verip aldı o ramleri ve kar ediyor SÖMÜRÜN bence
  • İkinci gün ramalrı alıp tekrar denedikten sonra firmaya zaten durumu bildirdim.
    Adamlar bize 512 olarak geliyor bizde ona göre satıyoruz dediler.

Başka bir firma olsa çoktan ramları satıştan çekerdi.

Akşam kapanmadan önce son iki rami de biz aldık.. :) :D :O
  • abi adamlara niye sölediniz ya :) peki şuanda satış yapıyo mu yarın gider alırım valla
  • Sabah aldıktan sonra söyledim. Onlara üreticiden herhangi bir bilgi gitmediği için normal olarak satıyorlar.
    Senin bilgisayarında sorun vardır dediler.

Akşam hala satılıyordu.
    Kapanmadan önce son iki RAM'i de arkadaşlar ile aldık. 8 tane alacaktık ama o partiden kalmamıştı...

EK:
    Bilmem ay bilgisayarı bilirmisiniz. Satışı bir binada, ürün teslimi başka binada. O yüzden ilk önce ürün tesliminin yapıldığı yere
    ince 512 MB PC400 ram varmı dediğinizde hemen bakıyorlar...
    Firma çok yardım sever bu konuda, satışın yapıldığı yere hiç bakmayın onlar stoktaki malzemenin üreticisini falan göremezler.
    Stokta olduğundan emin olduktan sonra parasını verip alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eryen -- 15 Eylül 2005, 18:39:29 >
  • sonuçta başka b.sayara takınca da 1 gb okuyosa ne sorunu vardır ki.3-5 programda da kontrol ettin mi kesin sonuç çıkar.ah be bana denk gelmez ki böle şeyler
  • bende istiyorummmmmmm.Ay bilgisayarın iletişim adresi veya telefonu falan verirseniz sevinirim.bende alacağım oramlardan bende istiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cenks

sonuçta başka b.sayara takınca da 1 gb okuyosa ne sorunu vardır ki.3-5 programda da kontrol ettin mi kesin sonuç çıkar.ah be bana denk gelmez ki böle şeyler

Anakartın ram için SPD özelliğini kapadığınız zaman ramler 1024 olarak çalışıyor.
    SPD açık ise ramin sadece bir yüzünü çalıştırıyor....

En üstteki fotolarda zaten ram miktarının gerçek olduğunu. Bios veya windows'un bir hatası olmadığını gösterdim.
    Sanal bellek kapalı iken 2.16 GB lık bir bellek kullanımı gerçekleştirdi.
    Ramlerde sadece görünümden bir hata olsaydı, yani 512 MB olarak çalışsalardı 1.4 GB lık RAm yüklenmesinden sonra RAM yetersiz hatasını vermesi gerekiyordu....

Üstte RAM modülünün resimlerini de ekledim.
    Dükkan dükkan aranarak da bulunabilir ama zahmetli bir iş.

Aramızda bilgisayar şirketlerinde çalışan varsa bunun hangi firmalara dağıtıldığını bilebilirler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eryen -- 15 Eylül 2005, 19:00:33 >

• Cenabetlik bizde zaten
  • ballısın dostum :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.