Şimdi Ara

105-110 bandı TYT için Öneri (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
1
Favori
3.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam geçen senenin basımı Acil yayınlarının rejenerasyon denemeleri vardı onları çözdüm matematik için Türkçe için yine geçen senenin basımı nitelik yayınlarının 20 li denemesini fen için de palmenin bölüm denemelerini çözdüm yine eski basım ayrıca limit dershanesinin sınav programına kayıt olmuştum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1C92E98D9

Bu mesaj silindi.
    Ne tür korkular hocam

• seriiiacıbademtıp S kullanıcısına yanıt
    Genel deneme cozmedinmi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle önünüzde 10 aylık uzun bir süreç var hocam kaldı ki şuanki deneme netleriniz belirleyici değil önemli olan yanlışlarınızı iyi analiz etmeniz bir de güncel kaynaklar çözmek gerçekten önemli kaynaklarınızı da bir gözden geçirmenizi öneririm

• JackSmoke kullanıcısına yanıt
    Dediğim gibi limit dershanesinin sınav programına kayıt olmuştum ayrıca 2018 tyt yi çözdüm şuanda da okul ve dershane ile birlikte de haftada 2 tyt denemesi çözüyorum kendim ayrıca çözmedim

• Hocam Çap incelemedim çözen arkadaşım da pek yok yani onun hakkında pek bilgim yok ama 3-4-5 Ayt orta bir kitap Acil tyt ise temeliniz zayıfsa ya da tyt zorluğunda kitap çözmek istiyorsanız uygun. Apoteminin eski basım problemlerini çözdüm gerçekten orijinal sorular var biraz zorlayıcı ama onu da tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.