Bildirim
105 tyt 76.25 ayt sıralama tahmini
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
hadi uplayayım da yardımcı olsunlar hocam -
3k -
Hocam senin netler kaçtı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçen sene bu netlere 3k gelmiş. İstediğim bölüm 7k ile kapatıyor ve konuları gördükçe artık 7k bile gelmeyeceğine inanmaya başladım sinirlerim bozulmaya başladı -
Sağ ol hocam -
Hocam çok değişik bir sene 3k dediğine bakma bakalım göreceğiz bence 4.5 k civarı gelirquote:
Orijinalden alıntı: SignOfDarkness
Sağ ol hocam -
7 den kötü gelmesin de ne geliyorsa gelsin ya -
Maksimum 4200 4300 . Sakin olun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam bir şey sorcam eğer aytde 2 net fazla yapınca geçen sene 577 geliyor. Geçen senenin yığılması buysa bu sene daha ne kadar yığılacak korkunçquote:
Geçen sene bu netlere 3k gelmiş. İstediğim bölüm 7k ile kapatıyor ve konuları gördükçe artık 7k bile gelmeyeceğine inanmaya başladım sinirlerim bozulmaya başladı -
Ama obp sıkıntıymış hocam tamam anladım meseleyiquote:
7 den kötü gelmesin de ne geliyorsa gelsin ya -
OBP beni bitirecek diye çok korkuyorum ya -
4-5 k civarı olur diye tahmin ediyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam netlere bakılınca aslında rahat yapabilecek seviyede olduğunuz anlaşılıyor. Zamanında sıkı tutmadığınız için mi OBP böyle geldi? Bu netlere bu OBP çok tuhaf duruyor açıkçası.
Tebrikler bu arada. İstediğiniz yerin yine de geleceğini tahmin ediyorum -
Teşekkür ederim şimdi gördüm yorumunu. OBP hem tabii ki benim 11 e kadar çok az çalışmamdan hem de bizim okulun sınavlarının çok ağır olmasından kaynaklı. Her sene sonunda tek tük kişiler 90+ ortalama yapıyordu ve hepimizi bitirdi bu sistem. Geçen sene de aynı şekilde bi arkadaşım 85 obp yapıp 500. oldu ve aynı şekilde bu sene bana yakın yapan çoğu arkadaşımın da obpsi bana çok yakın. Bu OBP olayının ne kadar adaletsiz olduğunu gösteriyodur bence direkt -
İstediğin bölüm ne hocam
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
577 değil hocam 900 civarı geliyorquote:
Orijinalden alıntı: Sinoengino
Hocam bir şey sorcam eğer aytde 2 net fazla yapınca geçen sene 577 geliyor. Geçen senenin yığılması buysa bu sene daha ne kadar yığılacak korkunç
Alıntıları Göster -
İtü elektronik ve haberleşme, Odtü havacılık ve uzay, Boğaziçi kimya mühendisliği bu üçü arasında gidip geliyorum ama en çok kimya mühendisliğinde kafam -
Güzel bölümler hocam umarım istediğiniz yere yerleşirsiniz
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Teşekkür ederim şimdi gördüm yorumunu. OBP hem tabii ki benim 11 e kadar çok az çalışmamdan hem de bizim okulun sınavlarının çok ağır olmasından kaynaklı. Her sene sonunda tek tük kişiler 90+ ortalama yapıyordu ve hepimizi bitirdi bu sistem. Geçen sene de aynı şekilde bi arkadaşım 85 obp yapıp 500. oldu ve aynı şekilde bu sene bana yakın yapan çoğu arkadaşımın da obpsi bana çok yakın. Bu OBP olayının ne kadar adaletsiz olduğunu gösteriyodur bence direkt
|
Benzer içerikler
- 3d yayınları pdf telegram
- bilgisayar mühendisliği işsizlik oranı
- hukuk mu iç mimarlık mı
- toplam kardeş sayısına kendimiz dahil miyiz
- şefik cüce dershanesi antalya yorumlar
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X