bu benim sistemim arkadaşlar bu benim winsat formal sonuçlarım buda abra a5 1050ti olan bi arkadaşımın winsat formal sonuçları
hemen hemen aynı zamanda aldık bilgisayarları hatta benimki ağustos ayında yenilendi 0 ı geldi elime ancak böyle bi fark var arada ben pubg oynarken aşırı fazla drop yiyorum ama 1050ti olan arkadaşım yemiyor kesinlikle her oyunda daha stabil benim graphic scoreumun daha yüksek olması gerekmezmi nedeni nedir birde içini temizletsem macununu falan değiştirtsem bu değerler artarmı
internet servis saglayıcınla ilgili bir durum olabilir. Windows 7 home premium kullan gerci windows 10 baska seylerıde desteklıyor ama wındows 7 stabil
cuhukuC
kullanıcısına yanıt
interneti kapatıp deneyince interneti değiştirince gene aynı oran çıkıyor 6.9 alan arkadaşım da windows 10 kullanıyor üstelik benimki orijinal durumun bundan başka sebepleri olmalı internet servis sağlayıcısı ne yapabilirki
3dmark gibi benchmarkları öneririm. Onlarla karşılaştırıp buraya atarsan ve sıcaklıklara da bakarsan aida veya speedfandan iyi olur.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme