Şimdi Ara

1058 Liraya sistem gibi sistem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam bizimkilere 500 gb bile fazla o kadar çok lazım olmaz depolama zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: fgurel111

hocam bizimkilere 500 gb bile fazla o kadar çok lazım olmaz depolama zaten

Mesele sadece disk kapasitesi değil , okuma/yazma hızları ön bellek kapasiteleri genel performansları da devreye girdiğinde ki kullanmaya başladığın andan itibaren girecek Bu durumda neden 35-40₺ fazla verip gözünü arkada bırakmayacak sağlam bir yatırım yapmayasın ?
  • Provisioner kullanıcısına yanıt
    Daha iyi ama bütçeni zorlamaya gerek yok
  • Provisioner kullanıcısına yanıt
    haklısın hocam ama mesela bu pc de en fazla pes 2016 olur yani öyle oyun falan oynanmayacak genelde ödev falan için kullanılacak o yüzden 1 tb ı gerek görmedim bi de bütçem 1000 tl idi ama şartlar olursa tabi wd 1 tb en güzelidir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mystik

http://forum.donanimhaber.com/m_100913592/f_//tm.htm#100913592

01 - Ekran Kartı ; NVIDIA GT 730 64 bit DDR5 1GBhttp://teknofiyat.com/?search=730+ddr5&ustlimit=70

02 - AMD Athlon X4 840 Soket FM2+ Quad-Core İşlemci .http://www.teknofiyat.com/?search=athlon+fm2+x4

03 - A68 yongalı (FM2+ soket) anakart

04 - GSKILL 8GB (2x4GB) DDR3 1866Mhz CL9 1.5V Dual Kit Ram

05 - 400W PSU'lu Kasa

06 - HDD : 3.5" 1TB Sata 3.0 64MB Cache 7200Rpm Harddisk (WD Caviar Blue veya SEAGATE)

Ellerine sağlık açıkcası daha iyisi olamazdı ben arkadasın önerdiğini öneriyorum anakart olarakta gigabyte a68 alınabilir özellikle sisteme bu ekran kartını almalısın 730 ddr5 r7 250 ddr3'ü katlar :)

• cinayet13 kullanıcısına yanıt
    ekran kartı su an kafamı karıştırdı çünkü piyasa da pek olmayan bi kart :)
  • Evet türkiyede pek rastlanan bir kart değil ama emin ol r7 250 ddr3 den %50 kadar daha iyi bir kart içinde yeni mimari gpu var eski kepler 730lardan değil ve ddr5 belleğe sahip kesinlikle bu kartı almalısın hatta arkadasın önerdiği sistemi almalısın
  • cinayet13 kullanıcısına yanıt
    benim seçtiğim anakart ve işlemci daha iyi değil mi arkadaşa göre
  • Anakart gigabyte daha iyi msidan bu modeller arasinda islemcide ikiside ayni biri overclock oluyo oteki olmuyo yapmayacaksan oc 840 al 65w oldugu icin daha az isinir :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fgurel111

haklısın hocam ama mesela bu pc de en fazla pes 2016 olur yani öyle oyun falan oynanmayacak genelde ödev falan için kullanılacak o yüzden 1 tb ı gerek görmedim bi de bütçem 1000 tl idi ama şartlar olursa tabi wd 1 tb en güzelidir

Tabi dostum sadece ödev,ufak tefek işler için kullanılacak kasa ise orta seviye apu ile sistemi kurabilirsin keşke en başta belirtyseydin :) 1000 liranın dahi altına toplanabilir.

1058 Liraya sistem gibi sistem

Bu senin için yeterlidir , çok yoğun oyun oynanmayacağı için ram frekanslarına dikkat etmedim arada ciddi fiyat farkı olabiliyor kenarıda beklesin diye gereksiz yere +50₺ değmez zaten

943₺ ya ödevini yapıp R7 Gpu lu Apu nun müsaade ettiği ölçüde "Pes 16" dahil oyun da oynarsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisioner -- 25 Şubat 2016; 0:19:52 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.